Yok aman kalsınŞimdiden başlayabilirsin aslında, @Gerekli24'ün ekstra enleri de var, onları da ekleyebilirsin ekstra uğraşmak istersen.
TW bak, önemli birşey sordum tamda bunla alakalı
Yok aman kalsınŞimdiden başlayabilirsin aslında, @Gerekli24'ün ekstra enleri de var, onları da ekleyebilirsin ekstra uğraşmak istersen.
Ahahahaha tabi ki, direk ilk gün listemi hazırlayıp işi çözüyordum...Demi demi, geçen sene bu kural yokken ilk yapandın sen, taş koymuşum yoluna
Şimdi şöyle ki; literatürde fanatizm anlam olarak başka bir şey ifade ediyor, benim L&M'ye duyduğum sevgi başka bir şey...LM: Merhabalar
Ben aslında şöyle yaptım Heisenberg fener konusunda, sen Leyla konusunda, tols ve maskeli kurtlar vadisi konusunda yoksa her konuda fanatik olan birisini bulmam imkansız
En filozof üye listesinde edit yapmam lazım gibi görünüyorAhahahaha tabi ki, direk ilk gün listemi hazırlayıp işi çözüyordum...
------
Şimdi şöyle ki; literatürde fanatizm anlam olarak başka bir şey ifade ediyor, benim L&M'ye duyduğum sevgi başka bir şey...Düşüncesel olarak baktığımızda bir tutku ve sevgi besliyorum L&M adlı diziye ancak fanatizmde iş gözü kör şekilde bağlanmak ve bu düzeyde savunmak anlamına geliyor...Ben ise dünyanın en objektif insanı olarak bu tanımın içine girmiyorum bence...
Geçmiş yıllarda o kategoriye adımızın yazıldığı oldu elbette ancak yeni gelenler forumda çok da aktif olmadığım için bu yanıma pek rastlamadığı için yazmayabilirler tabiii... Ancak eskiler bunu iyi bilir...En filozof üye listesinde edit yapmam lazım gibi görünüyor
@Cervantes acemi, 2 günlük avatarı oylamak 2021 enlerine çok aykırı olmuşBen avatarımı değiştirmeyi unutmuşum, @Cervantes’in oyu sonrası fark ettim. Afet Hoca avatarım ile şov yapacağım…
Kim hangi avatarı kullanmış akılda tutmak çok zor. Güncel hallerine baktım o yüzden .
Tamamen özgür iradem ile ekledim listeyeTeşekkürler
Bu arada @DarkLegenD gerçekten çalışmalar yapmış, seni tehdit falan ettiyse DM'den çıtlat. Böyle bir anda herkes onu listenin belirli yerlerine atınca bir garip geldi@Gerekli24
------
Değiş değiş ilerde
Ay alınma, ekleyeceğim seni çıkış yapanlar kısmında
Bak aklıma bir tane daha geldi.Şimdiden başlayabilirsin aslında, @Gerekli24'ün ekstra enleri de var, onları da ekleyebilirsin ekstra uğraşmak istersen.
Kendi fotonu avatar yapsan kesin bu kategoride lider olurdun tek başına...Ulan forumda bir tane Özil'ci yok mu be en güzel Özil fotolarını avatara koyduk o kadar...
En acayip üye vardı zaten. Kaldırdım bu seneTamamen özgür iradem ile ekledim listeye
------
Bak aklıma bir tane daha geldi.
En İlginç Üye: Benim için kesinlikle @pompy
O kapak fotosu amaUlan forumda bir tane Özil'ci yok mu be en güzel Özil fotolarını avatara koyduk o kadar...
Uuuuuu nasıl yani benden dolayı yapmamışEn acayip üye vardı zaten. Kaldırdım bu sene
O kapak fotosu ama
Veeee şuana kadar FB'li liste yapan olmadıyapanda senden dolayı yapmamıştır sjjsjsj
Yani seni sevmeyen diyelimUuuuuu nasıl yani benden dolayı yapmamış
Beni sevmiyor musun mosiYani seni sevmeyen diyelimhepimiz için geçerlipek sevmediklerini eklemezler
En büyük ortak noktamız yaşliliğimiz heraldeİşte 2021 yılının kategorileri;
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Araf @mesmeso @Gizmen @Zeyno
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @12.Adam @BARON男爵 @Turkuazz @hayret bi şey @dreamy @DarkLegenD
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @Tolstoyevski @Fks14 @Yakamoz-Asi @destere @Çiğdem @BesaleT
En İyi Yorumcu Üye: @Gerekli24 @Yiğitt @Özgür @mesmeso @denizz19
En İyi Yönetici: Hepsinin görevlerini yaptığına inanıyorum.Bir ayrım yapmak istemedim.
En Aktif Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @xdragxx
En Ciddi Üye: @Gizmen
En Sabırlı Üye: @Emre Ozansoy @Tolstoyevski
En Filozof Üye: @DarkLegenD @pompy
En Fanatik Üye: @12.Adam @pompy @Aserat @slhttnmtl @Araf
En Geveze Üye: @serhatt @xemrexxx @12.Adam
En Eğlenceli Üye: @xemrexxx @serhatt @eskici @xdragxx
En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @Turkuazz @mrt-06
En Özlenilen Üye: @Bully @hayret bi şey
En Unutulmayacak Üye: Unutulmaz yokdur.
En Tarafsız/Objektif Üye: @Gerekli24 @BARON男爵
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Aserat @Mircan Saye @Dosi @Tolstoyevski
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @EmreCan @Alos @slhttnmtl @Yakamoz-Asi @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24
En İyimser Üye: @Angelica @Turkuazz
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye @Aserat (Kendi sevdikleri dışındaki herşeyi eleştirdiği için)
En Çalışkan Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @pompy @Mircan Saye @bazinga
En Sinirli Üye: @Yiğitt
En Çok Tartıştığınız Üye: Yok.
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Forumdash @Araf @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Dosi @Zeyno @Angelica @Cervantes @BARON男爵 @dreamy
Çok üye var ama atladıklarım olduysa kusuruma bakmasın lütfen..
Birçok insanla farklı muhabbetim ve ilişkilerim var.
İsminiz var yada yok çok takılmayın lütfen. Herşey kalpte saklıdır.
Kolay Gelsin @Dosi
Yahu neden öyle sandın, ben liste yaptım mı 😱Beni sevmiyor musun mosi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?