Takımımın iyi gidişatını bozdun. 😅 Alacağın olsun. 🥺🥺😒
Takımımın iyi gidişatını bozdun. 😅 Alacağın olsun. 🥺🥺😒
@serhatt bana kaç kez hayatım dedi ben daha ona ilk kez dedim
Diyebilir ki şöyle zaten ben senin bacın olduğum için hayde hayde dersin.@serhatt bana kaç kez hayatım dedi ben daha ona ilk kez dedim
Ayrıca erkek erkeğe hayatım diyebilir yeri geldiğinde
Farkında bile değilim beTabi tabi hastalığın etkisiyle milleti birbirine düşüreyim dedin zaar.
Sen çok muhafazakar bir düşünceye sahipsin demek kiSenin ağzın ne der öyle @Bully 🙄😱😱
Takılıyorum bea. Maksat muhabbet devam etsin. 😅😂 Yoksa banane. 😁😄Sen çok muhafazakar bir düşünceye sahipsin demek ki
Ben çevremde şahit oldum.
Arkadaşlık, kardeşlik anlamında hayatım diyorum. Abartmayalım.
Hiç vermese haklısın derim de adam gitmiş en sevdiğim parlaklardan birini vermiş onca da güzel söz söylemiş daha ne.Farkında bile değilim be12.adam evet ama Bully’nın fazladan hediye vermesi gerekirdi. Ne konuştuk hatırlamıyorum ama haklıyımdır
Başkalarını bilmem de ben iftira atmam kimselere.
Ne alkolü hakim bey. 😊Farkında bile değilim be12.adam evet ama Bully’nın fazladan hediye vermesi gerekirdi. Ne konuştuk hatırlamıyorum ama haklıyımdır
İşte sen de Tenten de muhafazakarsınız.Benim bildiğim demez ama neyse
Bende şaşırdım
Benim bildiğim demez ama neyse
Bende şaşırdım
Ah ah bu konuyu nasıl karambole attın. Neyse aylıkta hakkı verilecek en azındanHiç vermese haklısın derim de adam gitmiş en sevdiğim parlaklardan birini vermiş onca da güzel söz söylemiş daha ne.@Bully
------
Başkalarını bilmem de ben iftira atmam kimselere.
Aylıkta zirvede yer almak daha havalı boşver.Ah ah bu konuyu nasıl karambole attın. Neyse aylıkta hakkı verilecek en azından
😡😡 tepemin tasını arttırma 😡😡
Ben Türkiye'den uzak değilim. Direkt içinden bir yerde yaşıyorum. 😁😁İşte sen de Tenten de muhafazakarsınız.
Seküler dilde bu var. Türkiye'den uzak olduğun için bilmemen normal.
Aaaa biraz da gerçekler, bu konuda yaptığına yakıştı.😡😡 tepemin tasını arttırma 😡😡
Trabzon muhafazakar bir yerBen Türkiye'den uzak değilim. Direkt içinden bir yerde yaşıyorum. 😁😁
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?