Ben sana geçen 11 aylık bir dua göndermiştim.Hastayım ben ondan böyle oldu
Yoksa bugünü dolu dolu yaşayacaktım :/
Ben sana geçen 11 aylık bir dua göndermiştim.Hastayım ben ondan böyle oldu
Yoksa bugünü dolu dolu yaşayacaktım :/
İçten etmemişsin demekkiBen sana geçen 11 aylık bir dua göndermiştim.Hiç dikkat etmedin demek ki. 🥺😁
Mesafe uzak. Bir temassızlık olmuş olabilir bilmem. 😁İçten etmemişsin demekki
Yarınada çalışacağım ama kısa gün. Sonra 5 gün evdeyim. Elbet toparlarız
👀Nice yıllara kraliçe
Yada @Polat Şaşmaz gibi seni kadın üye sandı
Arada işte anlasana 🤓👀
Bir karar verin erkek mi kadın mı
Öyle desenize o zaman 😀Arada işte anlasana 🤓
Çok teşekkür ederim.Doğum günün ve forumdaki 11. yılın kutlu olsun @serhatt, nice senelere
Aminn çok teşekkür ederim.Bütün hayallerin umutlarına birlik olsun. Dileklerin duaların hayırlısıyla kabul olsun.
Doğum günün ve forumdaki 11. yılın kutlu olsun. Kardeşim
Sevgili Dante çok teşekkür ederim.sevgili @serhatt , sana - nice saglikli , sevgi ve huzur dolu - mutlu yillar diliyorum. yeni ^yas'in kutlu olsun.
Aaa öyle vallahi ama sen de elini korkak alıştırmasaydın keşke.Az değil bu @Dosi , kendi hediye vermemiş bana bir hediye daha verdirtmeye çalışıyor bir de
Hayatım ha bire kulüplere giriyorsun hediye bulmakta zorlanıyoruz, buna şükretmen gerekir aaAaa öyle vallahi ama sen de elini korkak alıştırmasaydın keşke.
Aaa Queen olmak bunu gerektirir, tahtımı boş bırakıp geri plana mı çekileyim.Hayatım ha bire kulüplere giriyorsun hediye bulmakta zorlanıyoruz, buna şükretmen gerekir aa
Belki de zamanı gelmiştir artık tahtını seçtiğin bir halefe devretmenin?Aaa Queen olmak bunu gerektirir, tahtımı boş bırakıp geri plana mı çekileyim.
Yakında 110 binlere gireceğim bol bol hediyelerini hazırla.
Düşünmem lazım.Belki de zamanı gelmiştir artık tahtını seçtiğin bir halefe devretmenin?
Çok beklersin bol hediyeleri
Aa dün hastalığım yoğundu, farkında olmadan yapmışımdır
Yahu hediye gelecek. Kaç kere diyeceğimAz değil bu @Dosi , kendi hediye vermemiş bana bir hediye daha verdirtmeye çalışıyor bir de
Gollü geçti ama istenen sonuç alınamadı. 😅Maçı aç, belki sayende gollü geçer. 😅
İki tarafa da açıklama yapıldı. Önemli bilgiler herhangi birisi ile paylaşılmadı.Olur sen düşün. Ben ve @serhatt beklemedeyiz
Hayatım mı 😱 @12.AdamHayatım ha bire kulüplere giriyorsun hediye bulmakta zorlanıyoruz, buna şükretmen gerekir aa
Vay, o zaman sana karşı cephe almamıza gerek kalmadıGollü geçti ama istenen sonuç alınamadı. 😅
İki tarafa da açıklama yapıldı. Önemli bilgiler herhangi birisi ile paylaşılmadı.
Tabi tabi hastalığın etkisiyle milleti birbirine düşüreyim dedin zaar.Aa dün hastalığım yoğundu, farkında olmadan yapmışımdır
Yahu hediye gelecek. Kaç kere diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?