Senin ağzının suyu akıyor belli ki, kendi pis düşüncelerini benim üzerimden duyurmaYa yürü git kıvırma ağzının suları akıyor şu an.
Açık foto atmamı istedin ki kendin de nasiplenecektin dimi?
Senin ağzının suyu akıyor belli ki, kendi pis düşüncelerini benim üzerimden duyurmaYa yürü git kıvırma ağzının suları akıyor şu an.
Erkeğe neden yükseleyim ki.Senin ağzının suyu akıyor belli ki, kendi pis düşüncelerini benim üzerimden duyurmaParlakçı adam
Açık foto atmamı istedin ki kendin de nasiplenecektin dimi?
Edit: bu niye alıntılandı fikrim yok
Vay çok sevdiğin dizi olduğunu bilmiyordum@serhatt doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, kardeşim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallahİyi ki varsın
Vay be forumda 11 yılın oldu demek, dile kolay maşallah. Hep birlikte nice yıllara inşallah
Sana çok sevdiğim Sahtekarlar dizisinin yıldızı Burak Deniz’i hediye ediyorum
Sen beni parlakçı ilan etmeye çalıştığın için ben de sana öyle dedimErkeğe neden yükseleyim ki.
Kutlama konusunun şerefine biraz köpürttük tabii cümleyiEdit: bu niye alıntılandı fikrim yok
Vay çok sevdiğin dizi olduğunu bilmiyordum
Yani @serhatt ’ın gözünü boyamaya çalıştınSen beni parlakçı ilan etmeye çalıştığın için ben de sana öyle dedim
Benim üzerimden çok yapma böyle şeyler, adımız çıkarsa bir daha inmez
------
Kutlama konusunun şerefine biraz köpürttük tabii cümleyi
"Sevdiğim", "çok sevdiğim" oluvermiş
Sen değilsin çarpık konu sahibine diyordu lafı nerden aldın nereye getirdin be adam.Sen beni parlakçı ilan etmeye çalıştığın için ben de sana öyle dedim
Benim üzerimden çok yapma böyle şeyler, adımız çıkarsa bir daha inmez
------
Kutlama konusunun şerefine biraz köpürttük tabii cümleyi
"Sevdiğim", "çok sevdiğim" oluvermiş
Olabilir, yapmışımdırYani @serhatt ’ın gözünü boyamaya çalıştın
Yaşım?
Yine bulmuştur takılacağı bir detay
Merakla bekliyorum eğer söylemezse yardıma gelirsin.
Söylemek zorunda. Bir şey dendi mi devamı gelmeli.
Tabiki
😅😅😅. Hepsi birbirinden güzel mesaj ve temenniler ama söyleyemem. Dalga konusu olur. 😄 Bu söyleyeceğimi 2026 sonuna kadar kesin @12.Adam falan kullanır. Bu riske giremem. 😁Söylemezse cezasını çeker.
Sana karşı kullanmam. Kullanacağım kişileri kafamda belirledim bile.😅😅😅. Hepsi birbirinden güzel mesaj ve temenniler ama söyleyemem. Dalga konusu olur. 😄 Bu söyleyeceğimi 2026 sonuna kadar kesin @12.Adam falan kullanır. Bu riske giremem. 😁
Ama Dosi'nin dediği yanlış. Erkek olduğunu biliyorum. Ondan bu hatayı beklemezdim. İki gündür beni şaşırtıyor. 👀🤣
@12.Adam ‘dan bu kadar mı korkuyorsun?😅😅😅. Hepsi birbirinden güzel mesaj ve temenniler ama söyleyemem. Dalga konusu olur. 😄 Bu söyleyeceğimi 2026 sonuna kadar kesin @12.Adam falan kullanır. Bu riske giremem. 😁
Ama Dosi'nin dediği yanlış. Erkek olduğunu biliyorum. Ondan bu hatayı beklemezdim. İki gündür beni şaşırtıyor. 👀🤣
Yapıştır , yardır mürsel.@12.Adam ‘dan bu kadar mı korkuyorsun?
Zamanında ne yapmışsan millet senden çekiniyorYapıştır , yardır mürsel.
Bana pek güven vermiyorsun dostum. 😅 Ben şimdi açıklasam sen oradan bir kelimeyi kesin alıp kullanacaksın. Sanalda olsa seni tanıyorum artık.Sana karşı kullanmam. Kullanacağım kişileri kafamda belirledim bile.
Yokta, ağza sakız olmakta istemem. 😁 Durduk yere niye kendimi ateşe atayım. 😊@12.Adam ‘dan bu kadar mı korkuyorsun?
Forumda ismimiz, alemde resmimiz var.Zamanında ne yapmışsan millet senden çekiniyor
Onu bilmemde senden çekinende ne bileyim. Gayet zararsız birisinForumda ismimiz, alemde resmimiz var.
Yamuk tan böyle çekinen var mıydı acaba?Gene bağladı gebermeyesice
Kuru iftiralara maruz kaldım.Allah’a havale ediyorum.Onu bilmemde senden çekinende ne bileyim. Gayet zararsız birisin
Onun zararı kendine. 😅Onu bilmemde senden çekinende ne bileyim. Gayet zararsız birisin
Teklif reddedildi. Tek red ile bana verilen yetkiyi kullanarak açıklamama kararı alındı. ✍🏻✍🏻✍🏻
Bak o konuda haklısın. Yediğin cezalar bunun en büyük göstergesiKuru iftiralara maruz kaldım.Allah’a havale ediyorum.Zararım kendime.
Bunun intikamı alınacaktırOnun zararı kendine. 😅
Teklif reddedildi. Tek red ile bana verilen yetkiyi kullanarak açıklamama kararı alındı. ✍🏻✍🏻✍🏻
Şerif gene neler planlıyordu ?Onun zararı kendine. 😅
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?