Keyfin bilir DarkLegenD Bey ⚔️Oy kullanmayacağım, protesto ediyorum.
Bitti…
Keyfin bilir DarkLegenD Bey ⚔️Oy kullanmayacağım, protesto ediyorum.
Keyfin bilir DarkLegenD Bey ⚔️
Bitti…
tarih olarak 1 sene geçene kadar düşmanımsın.
Başlığın hakkını veriyoruz demi?Burası zor olmuş. Şöyle bir gittim geldim ve Mert Demir ne de olsa Antidepresan ile finale çıkar diyerekten Pinhani'ye gitti oyum
Pinhani - Dünyadan Uzak
Diğer grupta alevler saçılmamış ortalığa. Başlıktan aldık spoilerıBaşlığın hakkını veriyoruz demi?
Eşitlikte üst tur olmayacağı için mecburi.Diğer grupta alevler saçılmamış ortalığa. Başlıktan aldık spoilerı
Oo o kadar farktan sonra bu duruma gelmiş durum ha ilginçEşitlikte üst tur olmayacağı için mecburi.
Bir ara arada 6 oy fark vardı ve baya hep öyle ilerledi. Dün akşam kıpırdamalar oldu
Evet, oy attığın çok gerideydiOo o kadar farktan sonra bu duruma gelmiş durum ha ilginç
Dur daha @Alemdar oy kullanmamış
Yeni yıla bu konuda girdik iyi mi Sen daha girmedin gerçi
Zirve sürekli el değiştiriyorNe hale gelmiṣ burası 😱
Oyladı oyladı,Yeni yıla bu konuda girdik iyi mi Sen daha girmedin gerçi
tekin iyi ki oy kullanmadı
Bakalım Alemdar oylayacak mı
Oyladım hacı 😂Yeni yıla bu konuda girdik iyi mi Sen daha girmedin gerçi
tekin iyi ki oy kullanmadı
Bakalım Alemdar oylayacak mı
Ne acayip bir oylama oldu Üzerine destanlar yazılırZirve sürekli el değiştiriyor
------
Oyladı oyladı,
Bizim daha 2 saatimiz var
@Dosi başlığa alevler, şimşekler ve kılıcı boşuna koymamışNe hale gelmiṣ burası 😱
O başlık sonrası yağdı ama bir kaç oyNe acayip bir oylama oldu Üzerine destanlar yazılır
Yeni yıla da bu konuda girdim Hiç unutmayacağım
------
@Dosi başlığa alevler, şimşekler ve kılıcı boşuna koymamış
Burası alev alev oldu, şimşekler çakıldı ve kılıçlar çekildi
Sen yılbaşı akşamında forumda fazlasıyla aktiftin, ben forumda aktif değildim ama yeni yıla bu konuda girdimO başlık sonrası yağdı ama bir kaç oy
Ben yeni yıla girmem bu konuda
Havaifişeklere bakarım camdan