baktım tek tek üç milyon mesaja, içinde yetmişbin küsür kaliteli mesaj çıkar anca
baktım tek tek üç milyon mesaja, içinde yetmişbin küsür kaliteli mesaj çıkar anca)
kız şu an forumda %5.1 hissem var korişin passioniste %2 hissesi vardı ay resmen korişlikte korişi de solladımYani yine klasik lafımı edecem reel Ailemizden sonra 2.ailemiz de burası
@OzaN Öncelikle büyük tebriği hak ediyor ve bu aileyi dağıtmaktan vazgeçtiği içinde tekrardan sağolsun
Ohh maşşllah zaten forumu ele geçirdin millet senin yolundan gidiyor ben çok uyardım @gözlemci dön o yoldan diye oğlan ortadan kayboldukız şu an forumda %5.1 hissem var korişin passioniste %2 hissesi vardı ay resmen korişlikte korişi de solladım
Navigasyonum sen olunca burnum çamurdan cıkmıyorOhh maşşllah zaten forumu ele geçirdin millet senin yolundan gidiyor ben çok uyardım @gözlemci dön o yoldan diye oğlan ortadan kayboldu@eskici
Şimdi @Forumdash o yola girmiş durumda oda akıl sağlını yitirdi gibi davranıyor
Aaa ben sizi iyi niyetimle uyarıyorumNavigasyonum sen olunca burnum çamurdan cıkmıyor
BUgun @xemrexxx senle çok ugraştiğini itiraf etmişAaa ben sizi iyi niyetimle uyarıyorum
90bin klüübünde tebrik ederken
Ohh maşşllah zaten forumu ele geçirdin millet senin yolundan gidiyor ben çok uyardım @gözlemci dön o yoldan diye oğlan ortadan kayboldu@eskici
Şimdi @Forumdash o yola girmiş durumda oda akıl sağlını yitirdi gibi davranıyor
kız benim zekama sahip olsa adını faruk olmaktan kurtarırdı o önceBUgun @xemrexxx senle çok ugraştiğini itiraf etmişSen onun tacizlerine maruz kaldiğin için en ufak hareketimizi ona benzetiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?