Valla öyle düşünmedim aşk olsun ben kazık atacak bir insan mıyım? O @Dosi için geçerliydi. Aşk olsun.Bu laftan sonra beni koalisyondan atıp tek adamlığa yürürmüşsün gibi bir Vibe aldım![]()
Valla öyle düşünmedim aşk olsun ben kazık atacak bir insan mıyım? O @Dosi için geçerliydi. Aşk olsun.Bu laftan sonra beni koalisyondan atıp tek adamlığa yürürmüşsün gibi bir Vibe aldım![]()
Yani bana mı kazık atacaktın 😱Valla öyle düşünmedim aşk olsun ben kazık atacak bir insan mıyım? O @Dosi için geçerliydi. Aşk olsun.![]()
Bir yere gittiğim doğru. Çamaşırhaneye gitmiştim
Sen birbirinizin ayağına çelme takarsın dedin.Yani bana mı kazık atacaktın 😱
Bir yere gittiğim doğru. Çamaşırhaneye gitmiştim(biz çamaşırlarımızı dışardaki çamaşırhanede yıkıyoruz.) çekirdek için mahalle dışına çıkmam gerekiyor
![]()
Ne yapmışım ben ?Berk ile kuyuya inilmez dikkat et @Gizmen![]()
Ortaya bombayı atıp kaçmak yok öyle.Iddaa diyorum susuyorum![]()
Şimdi detay olmaması adına susuyorum ama bununlada alakalı yorumum olacak sonuçlar belli olduktan sonraBana oy atan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim 🙏 (kendime oy verseymişim farklı bir tablo olacakmış ya @Dosi ahshshsjs)
Kasımlar bizimdir be @Yakamoz-AsiGeçen sene Kasım ayının Üyesi sen olmuṣtun @Royal_Highness bu sene de Kasım da en çok mesaj yazan. Eskiden Kasım benim ay olurdu, sana devretmiṣim.![]()
Sandıkların başından ayrılamıyoruz.Şimdi detay olmaması adına susuyorum ama bununlada alakalı yorumum olacak sonuçlar belli olduktan sonra
Mesajına ufak bir dokunuş yaptım.
Eeee finale boşuna gelmedinizDiğer anketlere göre çok merak ediliyor bu ay konu nedense. Sürekli konuya uğrayıp skora bakan arkadaşlarımız var
Baya heyecanlı bir anket oldu oluyor![]()
Her an kedi girebilirSandıkların başından ayrılamıyoruz.![]()
Merakla bekliyorumŞimdi detay olmaması adına susuyorum ama bununlada alakalı yorumum olacak sonuçlar belli olduktan sonra
Mesajına ufak bir dokunuş yaptım.
Eeee finale boşuna gelmedinizDiğer anketlere göre çok merak ediliyor bu ay konu nedense. Sürekli konuya uğrayıp skora bakan arkadaşlarımız var
Baya heyecanlı bir anket oldu oluyor![]()
Şerif - Hicran - Zarife’ye dikkat etmek lazım.Her an kedi girebilir
------
Merakla bekliyorum![]()
Evet kendine oy verseydin iyi olurmuşBana oy atan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim 🙏 (kendime oy verseymişim farklı bir tablo olacakmış ya @Dosi ahshshsjs)