‼️Final ‼️ 12.Adam ⚔️ Polat Şaşmaz ⚔️ Gizmen | Ayın Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• 12.Adam

• Polat Şaşmaz

• Gizmen

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Valla öyle düşünmedim aşk olsun ben kazık atacak bir insan mıyım? O @Dosi için geçerliydi. Aşk olsun. :A
Bende Tipik Fenerbahçelik var benim senaryo biraz korku filmi gibi olduğu için az kişiyi ekliyorum @Dosi biliyor yine finale kalamadım hiç düello olmazdı benim şansıma iki düello oldu @Dosi

• Üzücü
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Gizmen and 12.Adam
Yani bana mı kazık atacaktın 😱

Bir yere gittiğim doğru. Çamaşırhaneye gitmiştim :A (biz çamaşırlarımızı dışardaki çamaşırhanede yıkıyoruz.) çekirdek için mahalle dışına çıkmam gerekiyor :A
Sen birbirinizin ayağına çelme takarsın dedin. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bana oy atan arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim 🙏 (kendime oy verseymişim farklı bir tablo olacakmış ya @Dosi ahshshsjs :A)
Şimdi detay olmaması adına susuyorum ama bununlada alakalı yorumum olacak sonuçlar belli olduktan sonra :A
Mesajına ufak bir dokunuş yaptım.
Eeee finale boşuna gelmediniz :A Diğer anketlere göre çok merak ediliyor bu ay konu nedense. Sürekli konuya uğrayıp skora bakan arkadaşlarımız var :A
Baya heyecanlı bir anket oldu oluyor :A

Şimdi detay olmaması adına susuyorum ama bununlada alakalı yorumum olacak sonuçlar belli olduktan sonra :A
Eeee finale boşuna gelmediniz :A Diğer anketlere göre çok merak ediliyor bu ay konu nedense. Sürekli konuya uğrayıp skora bakan arkadaşlarımız var :A
Sandıkların başından ayrılamıyoruz. :A

Sandıkların başından ayrılamıyoruz. :A
Her an kedi girebilir :A
------

Merakla bekliyorum :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Online olan tüm üyeler konuda. Oy olarak aylar sonra katılım olarak rekor kırdık :Z Konudaki sohbetler keyifli. 3 adayımızda maşallah performansları tıkır :A
Konunun başarısından dolayıda Benim mod şu an böyle
IMG_6081.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam