‼️Final ‼️ 12.Adam ⚔️ Polat Şaşmaz ⚔️ Gizmen | Ayın Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• 12.Adam

• Polat Şaşmaz

• Gizmen

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Mutlu oldum :) aday olan herkese başarılar dilerim.

Beni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Mutlu oldum :) aday olan herkese başarılar dilerim.
Nihayet sende konuya teşrif ettin. O kadar etikete acaba görmedi mi diye bi merak ettim :A
Ön eleme veya düellolarda oy kullandın mı bilmiyorum eğer kullanmadıysan uzamasına sebep olmuş oldun :A
Başarılar dilerim.

• Güldürdün
Reactions: Gizmen and 12.Adam
Nihayet sende konuya teşrif ettin. O kadar etikete acaba görmedi mi diye bi merak ettim :A
Ön eleme veya düellolarda oy kullandın mı bilmiyorum eğer kullanmadıysan uzamasına sebep olmuş oldun :A
Başarılar dilerim.
Bu aralar pek giremiyorum ve haklısın öncekilerde de kullanmamış olabilirim. Fena mı oldu heyecan oldu işte :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Şükür ki kullandık yoksa kapı kapı oy için gidecektin. :A
Başlık kapı gibi zaten. Konuda etiketimizide ettik. Bundan sonrası üyelerde :A
Bu aralar pek giremiyorum ve haklısın öncekilerde de kullanmamış olabilirim. Fena mı oldu heyecan oldu işte :D
bana iş çıktı ama :A en başta finali garanti etmiş olacaktın ve biz 2 kere düello yaptık. İlkinde oy kullansaydın yine garantisi olacaktı. Yani olan daha çok bana oldu :A (ama evet güzel bir heyecan oldu). Bu konu hiç bu kadar aksiyonlu geçmemişti :A

• Güldürdün
Başlık kapı gibi zaten. Konuda etiketimizide ettik. Bundan sonrası üyelerde :A

bana iş çıktı ama :A en başta finali garanti etmiş olacaktın ve biz 2 kere düello yaptık. İlkinde oy kullansaydın yine garantisi olacaktı. Yani olan daha çok bana oldu :A (ama evet güzel bir heyecan oldu). Bu konu hiç bu kadar aksiyonlu geçmemişti :A
Bir daha ki ayın üyesinde en çok oy alan üyeye oy atıp bir tür erken bitmesini sağlayacağım. Borcumu böylelikle kapatmış olurum hem :D

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and 12.Adam
  • Güldürdün