Nihayet sende konuya teşrif ettin. O kadar etikete acaba görmedi mi diye bi merak ettimBeni destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Mutlu oldumaday olan herkese başarılar dilerim.
O politika insanı bu konularda suya sabuna pek dokunmaz.Nihayet sende konuya teşrif ettin. O kadar etikete acaba görmedi mi diye bi merak ettim
Ön eleme veya düellolarda oy kullandın mı bilmiyorum eğer kullanmadıysan uzamasına sebep olmuş oldun
Başarılar dilerim.
Aday olduğu konulardan dokunsun bir zahmetO politika insanı bu konularda suya sabuna pek dokunmaz.@Gizmen
Şükür ki kullandık yoksa kapı kapı oy için gidecektin.Aday olduğu konulardan dokunsun bir zahmet
Neyseki hepiniz oylarınızı kullandınız![]()
Bu aralar pek giremiyorum ve haklısın öncekilerde de kullanmamış olabilirim. Fena mı oldu heyecan oldu işteNihayet sende konuya teşrif ettin. O kadar etikete acaba görmedi mi diye bi merak ettim
Ön eleme veya düellolarda oy kullandın mı bilmiyorum eğer kullanmadıysan uzamasına sebep olmuş oldun
Başarılar dilerim.
@Gizmen ile ben elele iktidara doğru gidiyoruz.Bu aralar pek giremiyorum ve haklısın öncekilerde de kullanmamış olabilirim. Fena mı oldu heyecan oldu işte![]()
Başlık kapı gibi zaten. Konuda etiketimizide ettik. Bundan sonrası üyelerdeŞükür ki kullandık yoksa kapı kapı oy için gidecektin.![]()
bana iş çıktı amaBu aralar pek giremiyorum ve haklısın öncekilerde de kullanmamış olabilirim. Fena mı oldu heyecan oldu işte![]()
Bir daha ki ayın üyesinde en çok oy alan üyeye oy atıp bir tür erken bitmesini sağlayacağım. Borcumu böylelikle kapatmış olurum hemBaşlık kapı gibi zaten. Konuda etiketimizide ettik. Bundan sonrası üyelerde
bana iş çıktı amaen başta finali garanti etmiş olacaktın ve biz 2 kere düello yaptık. İlkinde oy kullansaydın yine garantisi olacaktı. Yani olan daha çok bana oldu
(ama evet güzel bir heyecan oldu). Bu konu hiç bu kadar aksiyonlu geçmemişti
![]()
Gelecek seçim iktidara yürür müyüz?Bir daha ki ayın üyesinde en çok oy alan üyeye oy atıp bir tür erken bitmesini sağlayacağım. Borcumu böylelikle kapatmış olurum hem![]()
Boş oy olmuş olsada sen hep oy kullanBir daha ki ayın üyesinde en çok oy alan üyeye oy atıp bir tür erken bitmesini sağlayacağım. Borcumu böylelikle kapatmış olurum hem![]()
Yarışmalarda yer almadığım için beni hedefine almana gerek yokGelecek seçim iktidara yürür müyüz?@Dosi ‘yi tahtından eder myz?
Yarışmadan bahseden kim?Boş oy olmuş olsada sen hep oy kullan
Yarışmalarda yer almadığım için beni hedefine almana gerek yok![]()
Gelecek seçim iktidara yürür müyüz?@Dosi ‘yi tahtından eder myz?
Bu ortaklıkla zirveler bizim
O iş bendeeBoş oy olmuş olsada sen hep oy kullan
Yarışmalarda yer almadığım için beni hedefine almana gerek yok![]()
Ben her şeyden elimi ayağımı çekmişim. Sen git kendine başka hedefler seç
zirvede bir birinizin ayağına çelme atarsınız bende çekirdeklerimi alıp keyifle izlerimBu ortaklıkla zirveler bizim
------
O iş bendee![]()
Yok öyle birşey olmayacak çıkar onu aklındanBen her şeyden elimi ayağımı çekmişim. Sen git kendine başka hedefler seç
zirvede bir birinizin ayağına çelme atarsınız bende çekirdeklerimi alıp keyifle izlerim![]()
Bu laftan sonra beni koalisyondan atıp tek adamlığa yürürmüşsün gibi bir Vibe aldımYok öyle birşey olmayacak çıkar onu aklından
Hedefim sensin. Ben genelde hep büyük düşünürüm.@Gizmen