@The_Erinch'in açtığı şekerli yoğurt konusunda biriken sayfalarca mesajı okudum yahuArada bi 10 dakika vardı ayrıca döndüğünde nerdeyse 1 saat oldu. Yinede gelmedin konuya
Haneye yazacağız yinede
@The_Erinch'in açtığı şekerli yoğurt konusunda biriken sayfalarca mesajı okudum yahuArada bi 10 dakika vardı ayrıca döndüğünde nerdeyse 1 saat oldu. Yinede gelmedin konuya
Haneye yazacağız yinede
Şekerli yoğurt siz adayların yumuşak karnı galiba @Yakamoz-Asi@The_Erinch'in açtığı şekerli yoğurt konusunda biriken sayfalarca mesajı okudum yahu
Hakikaten güzel bir buluş yalnız o. Hele birde süzme yoğurtlu şekerli olucak var ya off. 😂😂Şekerli yoğurt siz adayların yumuşak karnı galiba @Yakamoz-Asi
Oyumu Ekim ayında açık ara mesaj şampiyonu olan @Yakamoz-Asi'ye verdim
------
Bu akşam 21.30'dan sonra foruma giremedim ve tesadüfe bak ki konu da tam o zaman açılmış
Birkaç saat giremedik diye hemen kenara yazmaya başlamışsın yahu @Dosi
Yakamoz geçen paylaşmıştıHakikaten güzel bir buluş yalnız o. Hele birde süzme yoğurtlu şekerli olucak var ya off. 😂😂
@Royal Highness rakibine oy atman şaşırttı. Ama seni yinede yazdılar. Kaçarın yok. İyi olan kazansın.
Birde bir şey diyeceğim: Angelica geçenlerde kazanmadı mı ya. Ne ara 5 ay oldu. 😂
Gelince konuya eklemek istersen @Dosi
2024 Ayın Favori Üyeleri
Ocak Hazem
Ṣubat Angelica ve offensive
Mart dreamy
Nisan Zeyno
Mayıs Alemdar
Haziran yaz arası
Temmuz RüzgarGülü
Ağustos Bully
Eylül Yılın Üyesi seçimi sebebiyle yapılmadı
Şekerli yoğurt siz adayların yumuşak karnı galiba @Yakamoz-Asi
Veya hangi Şehirde ikamet ettiği veya ne iş yaptığını @Royal HighnessKonuları çoṣturduk bu akṣam fena sohbet ettik iyi oldu. @Royal Highness 'in ismini hala öğrenemedik ama.
Veya hangi Şehirde ikamet ettiği veya ne iş yaptığını @Royal Highness
Rakibim çok kaliteli Ekim ayında açık ara mesaj şampiyonu oldu ve ben de bu gerçeği gözardı edemezdim. Ekim ayının favori üyesi olmayı en çok @Yakamoz-Asi hak ediyor@Royal Highness rakibine oy atman şaşırttı. Ama seni yinede yazdılar. Kaçarın yok. İyi olan kazansın.
Birşeyler yazasım vardı vazgeçtim. 😅😂Değerli oyun için teṣekkür ederim. Umuyorum ipi göğüsleyen sen olursun.
Şubat mıydı ki o. Arkadaş zaman ne hızlı geçiyor bazen. Bak Ekim ayına 3 ay oldu geçmedi. Zar zor Kasım yaptık.Yakamoz geçen paylaşmıştı
Birşeyler yazasım vardı vazgeçtim. 😅😂
Şubat mıydı ki o. Arkadaş zaman ne hızlı geçiyor bazen. Bak Ekim ayına 3 ay oldu geçmedi. Zar zor Kasım yaptık.
😂😂
Evet şubat ama onu 6 ay olarak düşünBirşeyler yazasım vardı vazgeçtim. 😅😂
Şubat mıydı ki o. Arkadaş zaman ne hızlı geçiyor bazen. Bak Ekim ayına 3 ay oldu geçmedi. Zar zor Kasım yaptık.
😂😂
Benimkini biliyor musun ki? 😂 Belki sallıyorum kafadan. Nereden inanacaksın. 😅Konuları çoṣturduk bu akṣam fena sohbet ettik iyi oldu. @Royal Highness 'in ismini hala öğrenemedik ama.
Kendine oy verdiğini söylemesen bile biliyoruz bizOyları ifṣa etme ṣimdi. tut kendini.
Benimkini biliyor musun ki? 😂 Belki sallıyorum kafadan. Nereden inanacaksın. 😅
Foruma kayıt olurken tüm kimlik bilgilerimizi, resmi ikametgahımızı ve adli sicil kaydımızı ibraz etmemiz gerektiğini bilmiyordumVeya hangi Şehirde ikamet ettiği veya ne iş yaptığını @Royal Highness
Kendine oy verdiğini söylemesen bile biliyoruz biz
Ama dediğim gibi sen de Ekim ayının favori üyesi olmayı kendinin hak ettiğini düşünüyorsun Bu yüzden de kendine oy verdin
Gerçek isme gerek yokBenimkini biliyor musun ki? 😂 Belki sallıyorum kafadan. Nereden inanacaksın. 😅
Senin tuzun kuru tâbi. Forumda ismimi bilen 2 kişiden birisin. 😅😁Gerçek isme gerek yok
@HollyDemon666☾☆ gibi sanal isim dediği durum olarak bir isim bulabilir. Hitap durumu olsun ( bu arada Holly geldiğimde sanal ismim Elif dedim diyordu ama öyle değildi. Çok çok net hatırlıyorum )
Edit yapmış konusunu
İnsanlar gerçek ismini söylemesine gerek yok zaten.
Bende gizliliğe önem veririm. Bence bazı şeyler gizli kalmalı.