Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
113,154
Puanı
1,060
@Angelica 100 yaşında, forum kurulurken temel atma töreninde vardı.

@Yakamoz-Asi Dünya savaşında kaçarken foruma yakalanmış, 80 i vardır.. Oda forumun zemin katına yetişmişş

@Royal Highness forumun damından inme, çenesi kuvvetli..

Üçünüde farklı severim...

Ama halen hangisine oy vereceğimi bilemedim.

Yenileri desteklemek istiyorum ama Ömerde ekim ayında hiç susmadı... 1 kasa viski tüketti 😂😂😂😂

@Yakamoz-Asi Dünya savaşında kaçarken foruma yakalanmış, 80 i vardır.. Oda forumun zemin katına yetişmişş

Yenileri desteklemek istiyorum ama Ömerde ekim ayında hiç susmadı... 1 kasa viski tüketti 😂😂😂😂

İçinden gelene ver abi oyunu hiç önemli değil. İyi sohbet ettik geçen ay aynen. Viskidir alplerdir verdik gazı sohbeti. :D

Kasa bira gömdük De kasa viski de kısmet olur umarm ya 😍
İçinden gelene ver abi oyunu hiç önemli değil. İyi sohbet ettik geçen ay aynen. Viskidir alplerdir verdik gazı sohbeti. :D
İyi sohbet hoş sohbet :D

Gül oyunu kullandı :A
------

Bu ikili ne ara aynı fikirde olmaya baṣladı geçen ay didiṣmiyor muydu bunlar :A @Dosi
geçen ay oyumu sana vermiştim o yüzden bu ay @Royal Highness a söz verdim ama ona söz vermeseydimde bu sefer @Angelica ya oyumu verecektim sen yine yoktun aslında :D ama bunu şimdi sana açıklamasaydım daha mı iyi olurdu acaba diye düşünmüyorda değilim :D
------

Eywah eywah @Yakamoz-Asi'nin kara listesine girdik sanki @tekin :A😱
ocak ayında oyum @Yakamoz-Asi ye :D

Bir gelemediniz zaten gelin içelim :A @The_Erinch
@RüzgarGülü buda bizi kendi gibi sandı... Olmm senin yırtılmaz 1 paranı almak için ben 4 tane üstünde ressamlık çalışmaları denenen kağıtlardan veriyorum 🤭🤭🤭🤭

Ama uçak paramızı biriktirelim geliyoruzzz.. Başkada birşeye para harcamam ama 😂🤣😂🤣