“The Walking Dead” Evreninin Yeni Dizisinden Tanıtım Yayınlandı! | AMC

dreamy

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,988
Puanı
710

Bir zamanların reyting rekortmeni dizisi The Walking Dead’in, üzerinde çalışılan yeni spin-off projesinden tanıtım yayınlandı. The Walking Dead World Beyond ismiyle duyurulan dizi her sezonu on bölümden oluşmak üzere 2 sezon olarak tasarlandı.

TWD World Beyond’un konusu ise kıyametten on yıl sonra Nebraska’da geçmekte. Dizi, kıyametin ardından yetişen ilk nesle odaklanacak ve dünyada hayatta kalmayı başaran bir grup insanın verdiği yaşam mücadelesini anlatacak.

The Walking Dead’in bilindiği gibi ilk spin-off projesi bu değil. Daha önce 2015 yılında Fear The Walking Dead (Ekim’de 6. sezonu gelecek) yayın hayatına başlamış ve çoğu kesimin beklentisini karşılamamıştı.

The Walking Dead World Beyond’ 4 Ekim’de AMC’de!

Tanıtım:

Evladım sen hala izliyormusun normalini
Rick geri dönecek mi bi işaret varmi
@dreamy

Reactions: dreamy
Evladım sen hala izliyormusun normalini
Rick geri dönecek mi bi işaret varmi
@dreamy
Ben son sezona daha başlamadım. Bırakmayı da düşünmüyorum 9 sezon izlemişim sonuçta.

O artık komple ayrıldı diziden, en son film üçlemesi yayınlayarak hikayesini tamamlayacaklardı. Hiç ses seda da yok...

Reactions: Forumdash

Helikopterde yaşıyordu en son
Belki geri döner umudundaydım

Helikopterde yaşıyordu en son
Belki geri döner umudundaydım
Evet helikopteri çağırıp bir karakter kurtarmıştı Rick’i şu an ismini hatırlayamadım.

Dönmeyeceği kesin ya, keşke dönse... Herkes birer birer ayrılıyor diziden final haberinin gelmesi yakındır

En son reytingleri baya düşmü tabi kendisine kıyasla
Bitsin gerçekten ya adamlar ağzından bi sezon sayısı çıkardılar illa tamamlıcaklar

En son reytingleri baya düşmü tabi kendisine kıyasla
Bitsin gerçekten ya adamlar ağzından bi sezon sayısı çıkardılar illa tamamlıcaklar
Benim izlediğim ilk yabancı dizi olduğu için bitmesine kıyamıyorum ne kadar baysa da.

Son bölüm çok güzel bir noktada bitmişti, yeni senaryo ve spin off ile harika olacak.