“Saba ile Oyuna Geldik” Programı Yayın Akışından Çıkarıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1429117797.jpg

Tv8'in yeni ve iddialı programı ''Saba ile Oyuna Geldik'' programı yayın akışından çıkarıldı!

Sunuculuğunu Saba Tümer'in üstlendiği programın tanıtımları uzun süredir yayınlanıyordu. Program geçen hafta ilk bölümüyle ekrana gelmişti. Programın bu akşam yeni bölümünün yayınlanması bekleniyordu. Fakat Tv8'in yaptığı değişiklikle program yayın akışından çıkarıldı.

Programın hangi gün ekrana geleceği ve akıbeti ise merak ediliyor.

00.15'e atılmıştı en son yayın akışında. Daha sonra yayın akışından çıkarıldı program.

Bence saati geç diye çıkarıldı, Acun başka bir güne koyar, bu kadar çabuk harcamaz. :)

İlk bölümü iyi başlamıştı. Ama kanalın şu an pt2'de boş yeri yok, nereye koyacaklar acaba.

tv8'i bu istikrarından dolayı tebrik ediyorum, başlaması ile yayın akışından çıkarılması bir oldu. İşte "kalite". :F

Yaza doğru başlasaydı biraz daha ilgi görebilirdi sanki, ama yine de iyi sonuçlar almıştı ilk bölümüyle. Bakalım nereye koyacaklar?

Programın ilk bölümü gayet eğlenceliydi. Ama Saba, yarışmacılar üzerinde pek etkili olamıyordu. Yani, program çok baş ağrıtıcıydı. Buna rağmen ben izlerken eğlenmiştim. Gelen reyting de gayet iyiydi. Bu kadar çabuk harcanacağını düşünmüyorum. Ama keşke yerinde kalsaydı. Survivor yüzünden günü değişti. Umarım yeni gününde de iyi sonuçlar alır.

yav tv8 için müthiş oranlar almıştı be ne istiyor kanal anlamıyorum ki 😡