Yayınlanan dizilere bakınca sanki Netflix türk dizilerinin karalanması için kurulmus bir platform gibi geliyor.Hakan'dan daha kötü bir Netflix dizisi olacaksa o da budur işte.
Yayınlanan dizilere bakınca sanki Netflix türk dizilerinin karalanması için kurulmus bir platform gibi geliyor.Hakan'dan daha kötü bir Netflix dizisi olacaksa o da budur işte.
Ha şunu bileydin.
4'e kadar gitsin yeterli bence. Daha da uzamasın.Atiye’den 3.sezon gelir mi bilmiyorum ben 2.sezonunun Kapadokya’da çekildiğini yazdım sadece o da geçen yaz çekildi.Ama Hakan bile 4 sezon gittiyse Atiye de o civarda yayınlanır.
Bence de yeterli.4'e kadar gitsin yeterli bence. Daha da uzamasın.
Başka dizi var mı peki Netlflix'e yapılacak.
Bunda Netflix'in sucu var. Medyapim, Ay Yapim ve Tims&Bi dururken O3'e dizi yaptiriyor haliyle begenilmiyor tabii.Bir tek Atiye eh, Ottoman Rising'de öyle eh ama tüm dünyada yankılanacak bir iş yapmaktan uzak projeler üretiyorlar... Ve dediğim gibi Netflix tüm dünyada eşitlik imajı verirken dizilerinde Türkiye'de tamamen Türkiye'ye özgü diziler yapıyor...
Ah nerde o günlerKız ağzını hayra aç Kubilay ala falan gay rolü oynasa @serhatt iyşce kudurur forumdaki erkekler göbek deliğinin altına kafes takarak dolaşmak zorunda kalır
Yapimciya da bagli ama.Love101 Ay Yapım'ın. Yine fark yok.Netflix'le alakalı bir durum söz konusu, yeterince özgür içerik üretmiyorlar. Sanırım bir kaygıları var haklı olarak tepki gelir mi diye. Ama böyle de kaliteli içerikler üretemiyorlar...
Medyapım olsun da koskoca platforma Kore dizisi uyarlayarak vizyonsuzluğunu tekrar kanıtlasın evet.Bunda Netflix'in sucu var. Medyapim, Ay Yapim ve Tims&Bi dururken O3'e dizi yaptiriyor haliyle begenilmiyor tabii.
Dimi? Bunu Mucize Doktor izleyen biri olarak söylemeni takdir ettim.Medyapım olsun da koskoca platforma Kore dizisi uyarlayarak vizyonsuzluğunu tekrar kanıtlasın evet.
Yapimciya da bagli ama.Konusu güzel olan senaryolar iyi islenmezse o zaman da hersey berbat edilmis olur. Dark'i örnek alsalar keske.
Böyle bir dizi olduğunu hatırladılar demek.Bakarız bi en az beklediğim Netflix TR dizisi olsa da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?