“Gülperi” Ne Zaman Başlıyor? | Show TV

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,924
Puanı
1,061
gulperi-1-1_16_9_1535957648-880x495.jpg

Show TV’nin merakla beklenen yeni projesi “Gülperi”nin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Tims & B Yapım’ın üstlendiği, kadrosunda Nurgül Yeşilçay, Timuçin Esen, Ece Sükan, Batuhan Sert, Furkan Oğulcan İlker, Emir Çubukçu, Burak Dakak ve Haluk Cömert’in yer aldığı dizi son dakika bir değişikliği olmazsa 14 Eylül Cuma akşamı yayın hayatına başlayacak.

“Gülperi” ilk bölümüyle 14 Eylül Cuma akşamı 20.00’de Show TV’de!

Aşk ve Mavi'den izleyici çalabilir. Eğer gerçekten çok iyiyse İstanbullu Gelin'den de biraz alır. :A

Ben bu dizinin yeni sezon bombası olacağını düşünüyorum. Aslında Bir Zamanlar Çukurovadan bekliyordum ama nedense fragmanları kasvetli yapmak için ellerinden geleni yapmışlar. Özellikle Son 2 fragmanı.
İzleyeceğim.

İlk bölüme bakmak istiyorum ama İG'den de vazgeçmem

Gün seçimini beğendim. İzlemeyeceğim ama tutacağını 3 sezonluk yorgun Cuma dizilerinin arasında tutacağını düşünüyorum.

Nurgül botokslar ile doğallığını kaybetmiş ama belli olmaz. Cuma akşamı botokslular izleniyor. Özcan, Emrah hep tutturdu. Nurgül'de tutturur belki ama öyle ahım şahım bi şey olmayacak bence :D

Aşk ve Mavi'den izleyici çalabilir. Eğer gerçekten çok iyiyse İstanbullu Gelin'den de biraz alır. :A
Nurgül botokslar ile doğallığını kaybetmiş ama belli olmaz. Cuma akşamı botokslular izleniyor. Özcan, Emrah hep tutturdu. Nurgül'de tutturur belki ama öyle ahım şahım bi şey olmayacak bence :D
Gün seçimini beğendim. İzlemeyeceğim ama tutacağını 3 sezonluk yorgun Cuma dizilerinin arasında tutacağını düşünüyorum.
Sezonun en bomba işi olacağı kanısındayım yanılmayacağım görürsünüz. :D
İlk bölüme bakmak istiyorum ama İG'den de vazgeçmem
Ben bu dizinin yeni sezon bombası olacağını düşünüyorum. Aslında Bir Zamanlar Çukurovadan bekliyordum ama nedense fragmanları kasvetli yapmak için ellerinden geleni yapmışlar. Özellikle Son 2 fragmanı.
İzleyeceğim.
İG zaten totalde iyi değil. Bu dizi kolayca hepsinden izleyici çalar, diğer hepsi yorgun kaç sezonluk diziler. :D
Bir hafta erken başlıyor, Gülperi 14 Eylül'de sezonu açıyor...