“Alın Yazım” Final Yaptı!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
“Alın Yazım” Final Yaptı!

b2c70a9e-8b24-49e0-9a89-54b1452ad589-150x150.jpg

Kanal D'nin sevilen ve ilgiyle izlenen günlük dizisi Alın Yazım final yaptı!

Başrollerini Duygu Keser, Ozan Dağgez, Yeşim Gül, Orhan Aydın, Deniz Özlem Durmaz, Ayberk Aladar, Zafer Demircan, Aykut Ünal, Mihriban Er, Kahraman Sivri, Pelin Orhuner, Efe Erdal ve Ecem Karavus gibi isimlerin paylaştığı dizi, bugün (16 Ekim) yayınlanan son bölümüyle ekrana veda etti.

Alın Yazım'ın kanalla olan anlaşması gereği başka bir kanala da geçemeyecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

bu başka kanala geçememe durumu saçma degil mi.. neyse günlük diziler cidden sıktı hepsi birbirlerinin tekrarıydı.

Kanal D'nin "başka kanala geçemezsin" anlaşması yüzünden kaç dizi iyi reyting aldığı halde bitmek zorunda kaldı..

Eğer anlaşabildiği kanal olsaydı geçerdi, çünkü bir diziyi yayından kaldırınca otomatikmen sözleşme feshedilmiş oluyor kanal tarafından. Ama Alın Yazım zaten başka kanallarla görüştü ama artık günlük dizler kanallara kar ettiremediğinden dolayı diğer kanallar tarafından kabul görmemiş demek ki. :)

Bu iş bizim kulüplerin elden çıkardıkları futbolcunun sözleşmesine koydurdukları 'Bize karşı oynamasın' maddesine benziyor. :)

Neden bitti ben anlamadım, yine öyle kötü gitmiyordu. İlk 30-45 içerisinde falan yer alıyordu. Yani sabır edilebilirdi, ne bu acele falan?

Kanal D hata etti bence.

Baska kanala gecemezsin anlasmasi ne kadar sacma kac kisi issiz kaldi bravo kanal d ben bu dizinin kisin yukselecegini dusunuyordum ama kanal hic sans tanimadi diziye dustugu gibi hemen bitirdi

Baska kanala gecemezsin anlasmasi ne kadar sacma kac kisi issiz kaldi bravo kanal d ben bu dizinin kisin yukselecegini dusunuyordum ama kanal hic sans tanimadi diziye dustugu gibi hemen bitirdi
Yerine koyduğu Aşk ve Günah ilk 100'e zor giriyor, bu dizi en azından ilk 30 ilk 40'daydı. :)

Yerine koyduğu Aşk ve Günah ilk 100'e zor giriyor, bu dizi en azından ilk 30 ilk 40'daydı. :)
O diziye baktim de konusu hic gunluk diziye uygun degil gunluk dizilerde konu
Kavusamayan asiklar olmali araya birileri girmeli ,basrokdeki kiz surekli aglamali, aileleri evlenmelerine karsi cikmali, birileri surekli hapise dusmeli,sirlar olmali bunlari yap kafadan 3 reyting daha bir suru klise iste ev hanimlari bunlari seviyor