‘Yerinde Dur’, 1 Ayda 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,913
Puanı
1,060
Sefo ile Demet Akalın’ın yaza damga vuran düet şarkısı ‘Yerinde Dur’, 1 ay gibi kısa bir sürede 100 milyon izlenmeyi aştı.

Şarkının sözü-müziği Sefo’ya, düzenlemesi Aerro’ya ait. Klibin yönetmenliğini ise Cenan Çelik üstlendi.

• Beğendim
Reactions: Dosi and cokiyitvci
Aleyna baba'ya rakip geldi. 15 güne 130 milyon. 1 Eylül günü 150 + izlenme.
Sefo ile Demet Akalın’ın yaza damga vuran düet şarkısı ‘Yerinde Dur’, 1 ay gibi kısa bir sürede 100 milyon izlenmeyi aştı.

Şarkının sözü-müziği Sefo’ya, düzenlemesi Aerro’ya ait. Klibin yönetmenliğini ise Cenan Çelik üstlendi.

Aleyna baba'ya rakip geldi. 15 güne 130 milyon. 1 Eylül günü 150 + izlenme.
Aleyna babayı geçip en çok izlenen klip olacak gibi. 1 ayda 100 milyon izlenmesi inanılmaz bir olay. Birçok şarkı yıllarca beklemek zorunda kalıyor bu sayıya ulaşmak için

Sosyal medyada trend olan, Fatih Bulut'in kendine has yorumuyla dinlediğimiz 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı 35 günde 100 Milyon izlenmeyi aşarak büyük bir başarı gösterdi.
Geçtiğimiz günlerde Fatih Bulut, yeni bir klip ile sevenlerinin karşısına çıkacağını müjdeledi.

Aleyna babayı geçip en çok izlenen klip olacak gibi. 1 ayda 100 milyon izlenmesi inanılmaz bir olay. Birçok şarkı yıllarca beklemek zorunda kalıyor bu sayıya ulaşmak için

Mükemmel olacak. Tam istediğim gibi. :D
Şarkıyı baya sevdim ama böyle erken konuşmamak gerek. Fatih Bulut zamanında 35 günde 100 milyon olmuş. Yani Yerinde Dur’dan daha erken bir zamanda olmuş ve şimdi 329 milyon dinlemede.

Aleyna Tilki’yi geçecek mi zaman gösterir.
------

Sürekli dinlerim, çok iyi.
Top10 listende görmedim sanki?

• Güldürdün
Reactions: TenTen and Bully
Şarkıyı baya sevdim ama böyle erken konuşmamak gerek. Fatih Bulut zamanında 35 günde 100 milyon olmuş. Yani Yerinde Dur’dan daha erken bir zamanda olmuş ve şimdi 329 milyon dinlemede.

------

İlk zamanların gazı bitince hızı kesilebilir elbet ilerde :A Yerinde Dur’un, Çok Sevdim Yalan Oldu’dan güçlü olduğu kesin ama. Cevapsız Çınlama’nın ilk oranlarına da bakmak gerekiyor :A

• Güldürdün
  • Aynen
Reactions: TenTen and Dosi

------

Onu eklemedim bile bile. Diğerleri daha güncel. Ondan. :D

• İlginç
Reactions: Dosi
Hiç tarzım olmamasına rağmen ben de dinliyorum. Klibi de gayet güzel, tebrikler.