‘Sana Güvenmiyorum’, 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,589
Puanı
1,060
Debublüman ile Aleyna Tilki’nin birlikte seslendirdikleri ‘Sana Güvenmiyorum’ şarkısının klibi 100 milyon izlenmeyi aştı.

Klibi Kasım 2023’te yayınlanan şarkının sözü Seden Koçer ile Aykut Gürel’e, müziği Aykut Gürel’e, aranjesi Mustafa Yavuz’a ait. Klibin yönetmenliğini ise Mehmet Can Damatoğlu üstlendi.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
@Bully ne güzel yayınlanan tarihi yazarsdın hep. Burda neden yazmadın. İlk görmek istediğim detaydı :A

Aleyna bayadır bu oranı geremiyordu.
Güzel şarkı güzel yorum. Hak ediyor

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully ne güzel yayınlanan tarihi yazarsdın hep. Burda neden yazmadın. İlk görmek istediğim detaydı :A

Aleyna bayadır bu oranı geremiyordu.
Güzel şarkı güzel yorum. Hak ediyor
Haklısın maç odağımı etkiledi yoksa yazardım :A Ekledim tarihi :A

Bu şarkıyla son dönemdeki düşüşüne son verdi diyebiliriz ama son albümü de ilgi görmeyecek belli ki :A Farklı tarz denemesi güzel ama Türkiye’ye uymaz. Gökhan Türkmen’in son dönemdeki denemeleri gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Spotify'da taa En Favori Şarkı'da yarıştığı zamanlarda 100 milyonu geçmişti. :A

IMG_2725.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Bu şarkıyla son dönemdeki düşüşüne son verdi diyebiliriz ama son albümü de ilgi görmeyecek belli ki :A Farklı tarz denemesi güzel ama Türkiye’ye uymaz. Gökhan Türkmen’in son dönemdeki denemeleri gibi :A
İşi gücü kolpa bunun @Dosi :A Odak kaçıracak rakip mi ki ! Amannn bffff
------

Spotify'da taa En Favori Şarkı'da yarıştığı zamanlarda 100 milyonu geçmişti. :A

Ekli dosyayı görüntüle 136803
Tilki’nin avukatı geldi, sana şimdi tazminat davası açar donuna kadar alır. :A @Dosi

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Bully and Dosi