‘O Hayat Benim’ Yeni Sezon’da da Başarılı Olabilir mi?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,175
Puanı
1,060
Başrollerini Keremcem'in ve Ezgi Asaroğlu'nun paylaştığı, Pastel Film imzalı, sevilen ve geçtiğimiz sezon FOX kanalını reytinglerde mutlu eden dizi 'O Hayat Benim' yeni sezonuna bu akşam 20:15'de başlayacak.

Bildiğiniz gibi 'O Hayat Benim' 29 Haziran'da muhteşem bir sezon finali ile FOX ekranlarında olmuştu. Şimdi herkesin aklında şu soru var: 'Acaba dizi yeni sezonda da başarısını sürdürebilecek mi?'

Bildiğiniz üzere artık 'Pazar' akşamları daha zorlu olacak. Çünkü bir sürü yeni ve iddialı diziler, O Hayat Benim ile yarışacak.

Ben şahsen 'O Hayat Benim' izleyicisinin sadık olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden de dizinin yeni sezonda oranlarının pek düşeceğini düşünmüyorum.

Şimdi gelelim O Hayat Benim'in yeni sezonunda neler olacağına..

Hatırlayacağınız üzere, Sezon Finali bölümünde sürpriz ve şaşırtıcı bir şekilde Bahar'ın annesi olan 'Hasret', konağa geri dönmüştü. Hasret'in dönüşü en çok Bahar'ı etkileyecek.

Peki ya Efsun'a ne dersiniz? Efsun hatırlayacağınız üzere Sezon Finali bölümünde Bahar ve Ateş’in nikahları tam kıyılacakken, nikah salonunu basmıştı. Sizce deli dolu bir kişiliğe sahip olan Efsun bu nihakın kıyılmasına izin verir mi? Bunu bu akşam öğreneceğiz..

Şimdi gelelim dizinin diğer oyuncularına. 'Ahu Sungur', 'Yeşim Ceren Bozoğlu' ve 'Süleyman Atanısev' dizide rollerini çok iyi yapıyorlar. Seyirciler bu üç kişiyi de çok seviyorlar.

Şimdi gelelim seyircinin ne istediğine..

Seyirci artık Bahar ile Ateş'in mutlu olmasını ve Efsun'un onlara bulaşmamasını istiyorlar.

Dizi yeni sezonun ilk bölümüyle bu akşam 20:15'de FOX ekranlarında olacak, bence sakın kaçırmayın bu güzel diziyi..

Haluk Eroğlu - Dizi ve Sinema Eleştirmeni

o-hayat-benim-001.jpg

@eskici @denizz19 @Polat Şaşmaz @Fks14 @DarkLeqenD @Çiğdem- @-potterhead- @S.G.A.T. @-KADİR- @Maskeli Fedai @BesaleT @Arslan Bey @Master.1000 @Yiğitt @beyazsoy @HachiKo @34rcp44 @kvp-medya @batuhankaralar @ozgur2113 @*Dream* @KayıpSehir @soo @monsion15 @mrt-06 @OzaN @Reytinger @Bully @Harunnn60 @EnveR @MelankoliK @xemrexxx @berkay1x @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @eros @cevaa @ABAY_06 @ehsan7000 @*YıldırıM* @gizem ak @yakup09 @Forumdash @BesaleT @Master.1000 @china_shangai @ernkrbyk @AlemTo @hayret bi şey @Tzira @Billy Kane @sokak sanati @Felon @semre @zara85 @sürgünüm @Pasham @vadikızı @utawleee @sezar @Ahmad @Lordly @monacolu @Ice_Cool_23 @Destiel

Son düzenleme:
aa BEN YİNE Etiketlenmemişim SÜREKLİ TAKİP ETTİĞİM Dizime ! HİÇ Şaşırmadım :D

Başarılı olur bence ama zirveye oynayamaz gibi sanki. :)