‘Kara Ekmek’ Dizisi Oyuncularının ''Turki Ekstra'' Röportajı

MelankoliK

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,204
Puanı
411

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalının ‘Turki Ekstra’ programında ‘Kara Ekmek’ dizisinin oyuncuları ile yapılan röportaj yayınlandı.

‘KARA Ekmek’ dizisinde oynayan Özlem Yılmaz, daha önce rol aldığı yapımların hemen hemen hepsinde duygusal, naif karakterleri canlandırırken çevresinde ‘Ağlak’ olarak anıldığını anlattı.
Dizide ‘Asiye’yi canlandıran Özlem Yılmaz, “Burada daha dik başlı, sert, hırçın, biraz kindarım” dedi.

‘Mine’yi canlandıran Elifcan Ongurlar da, daha önce oynadığı ‘Kayıp Şehir’den önce ‘Ateşin Düştüğü Yer’ dizisiyle ilk ödülünü kazandığını o yapıtın Oscar’a aday adayı olarak gösterildiğini hatırlatırken “Burada bulunmak gerçekten muhteşem” dedi.

Son düzenleme:
Çok başarılı her iki isimde. Dizide oldukça başarılı.

Özlem Yılmaz'ın sezonun başında oynadığı Emanet'teki rolü ile buradakinin hiç alakası yok. Ben yapamayacağını düşünmüştüm, ama çok iyi bir performans sergiliyor. Asiye ona çok yakıştı.

Elifcan Ongurlar da Kayıp Şehir'de dikkat çeken bir oyuncuydu. Kara Ekmek'te de güzel performansıyla dikkat çekiyor. Önü açık.

Dizi de gayet başarılı ayrıca, izlemeyenler varsa mutlaka denesinler.

Özlem Yılmaz Unutulmaz dizisinde de sürekli ağlıyordu. Bu dizide yüzünün gülmesi iyi olmuş

Kendisine Hırçın ve sert olmak yakışıyor . Atarlı Asiye

Son düzenleme:
aynen asiyeyi süper oynuyor ben çok beğenerek
izliyorum özlemi😉