‘Kanal D Drama’ Kanalı Artık Amerika’da!

alperuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
12,258
Puanı
700
‘Kanal D Drama’ kanalı A.B.D.'de de yayına giriyor!

Canal+ merkezli "Thema America" ve "Kanal D International" yeni bir anlaşmaya imza attıklarını duyurdular. Buna göre Kanal D Drama, A.B.D.'li yayıncı "Comcast" üzerinden yayınlanacak. Hatta Comcast, kanalı ekrana getirecek A.B.D.'li ilk yayıncı da oldu. 1 Kasım'dan itibaren Comcast müşterileri Xfinity Latino TV paketiyle kanalı izleyebilecekler.

Kanal D Drama, 2018'de açıldı ve 1500 saatten fazla Türk dizisi içeriğini yayınlamakta. Kanalın hizmet verdiği ülkeler arasında Arjantin, Bolivya, Şili, Ekvador, Peru, Panama ve Uruguay da yer alıyor.

Kaynak: ranini.tv

091d8bd0-c0ab-4d73-bd26-c162945a3080.jpg

Son düzenleme:
  • Harika
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Gizmen
Dünyanın en iyi kanalları arasında çok rahat ilk beşe girebilecek bir kanal KANAL D... Nice güzel anlaşmalara :bhr:

• Harika
Reactions: alperuz
Dünyanın en iyi kanalları arasında çok rahat ilk beşe girebilecek bir kanal KANAL D... Nice güzel anlaşmalara :bhr:
Sadece Kanal D dizileri mi yayınlanıyor Kanal D Drama kanalında? Kanal D Romanya, diğer kanalların da dizilerini yayınlıyor çünkü merak ettim, sen bilirsin :A

• Harika
Reactions: Gizmen and Yiğitt
Sadece Kanal D dizileri mi yayınlanıyor Kanal D Drama kanalında? Kanal D Romanya, diğer kanalların da dizilerini yayınlıyor çünkü merak ettim, sen bilirsin :A
Ya kanalın içeriğini bilmiyorum ama Kanal D İnternational, sadece Kanal D dizilerinin satışlarıyla ilgileniyor. Ama kanal olarak bakılırsa aynı mantıkla başka kanalların dizilerini de alıp yayınlayabilir. :D

• Beğendim
Reactions: alperuz