- Reaksiyon puanı
- 65,198
- Puanı
- 1,059
Bir cinayet üzerine gelişen olaylar polisiye yönü ağır.Birde baba bir psikopatımız var senin seveceğin türdenaaa bunun konusu neydi peki karıştırdım galiba evet
Bir cinayet üzerine gelişen olaylar polisiye yönü ağır.Birde baba bir psikopatımız var senin seveceğin türdenaaa bunun konusu neydi peki karıştırdım galiba evet
tamam ben buna bakarım fargomuydu adı polisiyede çok tarzım değil ama bir konusuna falan incelerim 🙂🙂Bir cinayet üzerine gelişen olaylar polisiye yönü ağır.Birde baba bir psikopatımız var senin seveceğin türden
Tamam Karadayı yorumuna gel,çoktan beri yorumlaşamıyoruz.tamam ben buna bakarım fargomuydu adı polisiyede çok tarzım değil ama bir konusuna falan incelerim 🙂🙂
babam televizyonu almazsa eğer 9 da geçicem televizyon karşısına yeni bölüme yorum yaparım umarım 🙂🙂Tamam Karadayı yorumuna gel,çoktan beri yorumlaşamıyoruz.
İki haftadır izleyemedik mutlaka gel.babam televizyonu almazsa eğer 9 da geçicem televizyon karşısına yeni bölüme yorum yaparım umarım 🙂🙂
feliksle alakasız olurmu felix joseph in biraz daha makyajlı halihahah felixse ne alakası varben korku dizilerini fantastik ağırlıklı olunca izleyebiliyorum
vampirli kurt adamlı diziler mesala ama bu dizi sadece korku türünden gibi ayrıca bacak yeme sahneleride varmış eğer akrıştırmıyorsam öyle iğrenc sahneler varmış
dizideki balık yağmuruda muhteşemdi yani adamlar sadece öylesine bişey yapalım dememişler harikaydı sahneAvusturalya'da çöle yakın bir kasabada gökten tatlı su levreği yağmış 3 kez olmuş bu olay doğada böyle acayiplikler var.
ben izliyorum ilk bir saati gidiyor bir şekildeTamam Karadayı yorumuna gel,çoktan beri yorumlaşamıyoruz.
Gelip iki yorum yapsan ölürmüsün?feliksle alakasız olurmu felix joseph in biraz daha makyajlı hali
dizideki balık yağmuruda muhteşemdi yani adamlar sadece öylesine bişey yapalım dememişler harikaydı sahne
ben izliyorum ilk bir saati gidiyor bir şekilde
demin gelip yaptım yorumuGelip iki yorum yapsan ölürmüsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?