‘Buyur Burdan Bak’ Yeni Bölümleriyle Geliyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
‘Buyur Burdan Bak’ Yeni Bölümleriyle Geliyor!

e1a53994-58ec-4c8c-a67b-3fed03619d71-150x150.jpg

Kanal D’nin sevilen komedi programı Buyur Burdan Bak yeni bölümleriyle geliyor!

Yapımcılığını BKM’nin, sunuculuğunu Doğa Rutkay’ın, yönetmenliğini Ebru Yalçın’ın üstlendiği; kadrosunda ise Doğan Akdoğan, Bilal Çatalçekiç, Alper Baytekin, Dilşah Demir, Giray Altınok, Özgün Bayraktar, Kerem Özdoğan ve Aydın Sezgin’in yer aldığı program, bundan böyle Salı akşamları yayınlanacak.

Her bölümde birbirinden ünlü isimleri ağırlayan programın bu haftaki konuğu ise ünlü şarkıcı Hayko Cepkin olacak.

Buyur Burdan Bak, yeni bölümüyle Salı 22:30'da Kanal D'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Tutmaz yanlış bir hamle ilgi çekici değildi yazın birkaç defa denk geldim beğenmedim açıkcası.

Salı günü iş yapmaz program, reytinglerde kaybolur gider bence.

Bir kaç hafta daha yayınlandıktan sonra final yapar, reytinglerde bir varlık göstereceğin düşünmüyorum.

Buyur Burdan Bak güzel eğlenceli ama formatına yeni tatlarda katmalı hep aynı düzende gidip her bölümde aynı oyunları oynuyorlar. Otomatikman izleyici dağılıyor. Program Salı günü iyi gitmez bence en iyi gideceği gün Cumartesi 22:30 olur.

Bence güzel bir programdi ama reytinglerde cok iyi gitmez diye düsünüyorum

Bana nedense kalan bölümler yayınlanacak gibi geliyor...

her hafta format değişse tartışmasız en iyiler arasına girebilir komedi dalında fakat millet kırmızı başlıklı kızı dinlemek yerine gülmek ister Format değişmiştir umarım eşkıya ve meryemin dizileri bunu gölgede çok rahat bırakacaktır