‘Çocuktan Al Haberi’ Yeni Sunucusuyla Geri Dönüyor! | Show TV

Özgür

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
28,124
Puanı
1,059
1598038670137.jpeg

Show TV’nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi yeni sunucusuyla geri dönüyor.

Geçtiğimiz sezonlarda Evrim Akın’ın sunumuyla ekrana gelen Show TV’nin sevilen programı Çocuktan Al Haberi yeni sezonda ünlü oyuncu Doğa Rutkay’ın sunumuyla ekrana gelecek.

Çocuktan Al Haberi, yeni bölümleriyle yakında Show TV’de.

Ciner Medya Grubu'nun yeni oyuncağı belli oldu. :A Gerçi o da Evrim Akın gibi senelerdir öyleydi. :A

Çok iyi tercih, birkaç sezon önce olacağı söylenmişti ama bu sezona nasip oldu galiba. Yine iyi izlenmeler alır umarım.

Çok iyi tercih, birkaç sezon önce olacağı söylenmişti ama bu sezona nasip oldu galiba. Yine iyi izlenmeler alır umarım.
Sen deyince fark ettim. :A

Şimdi baktım. 2018’de Doğa Rutkay’ın sunacağı açıklanmış ama üzerine yayınlanan Evrim Akın’lı bölümler var. Yani konu güncel bilgi taşıyor. :) @Emre Ozansoy

Doğa Rutkay çok doğal bir kadın, çok yakışır programa bence. Evrim'in yerini aratmaz.. :D

Sen deyince fark ettim. :A

Şimdi baktım. 2018’de Doğa Rutkay’ın sunacağı açıklanmış ama üzerine yayınlanan Evrim Akın’lı bölümler var. Yani konu güncel bilgi taşıyor. :) @Emre Ozansoy
Oya Doğan yeni sezon içeriklerinden bahsederken söylemişti, nasıl da detaylı hatırlıyorum. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
  • İlginç
Reactions: Özgür
show tv starda kanald de fopxta berna laçin açelya akkoyunda sunardı hayırlı olsun