‘Çatma Yarim’, 100 Milyon İzlenmeyi Aştı!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,004
Puanı
1,060
Reynmen’in, Şubat 2025’te yayınlanan ‘Çatma Yarim’ şarkısının klibi 100 milyon izlenmeyi aştı.

Şarkının sözü ve müziği Doğukan Sarıtaş’a, aranjesi Denizkan Boz ile Osmancello’ya ait. Klibin yönetmenliğini ise Cem Kılıç üstlendi.

@Bully Şarkıyı sevdim radyo da dinleye dinleye acaba kim söylüyor diye düşünüyorum tamam mı bir gün dinlerken reymen çatma yarim deyip bu şarkı çıktı aa dedim reymen söylüyor öyle anladım :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Bully Şarkıyı sevdim radyo da dinleye dinleye acaba kim söylüyor diye düşünüyorum tamam mı bir gün dinlerken reymen çatma yarim deyip bu şarkı çıktı aa dedim reymen söylüyor öyle anladım :A :A
Abla ben de şarkıyı duyuyordum ama kimin olduğunu bilmiyordum sonradan Reynmen’in olduğunu öğrendim :A

Reynmen tarzını değiştirdi biraz ondan yadırgıyoruz herhalde :A Ama geçen sene Renklensin, bu sene de Çatma Yarim ile iyi tutturdu :A

Abla ben de şarkıyı duyuyordum ama kimin olduğunu bilmiyordum sonradan Reynmen’in olduğunu öğrendim :A

Reynmen tarzını değiştirdi biraz ondan yadırgıyoruz herhalde :A Ama geçen sene Renklensin, bu sene de Çatma Yarim ile iyi tutturdu :A

Evet iki şarkıyı da severek dinliyorum :D

• Harika
  • Güldürdün