"ғĸѕ pυαɴlαмα" 14 Ocak 2012 | Sonuçlar Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
"FF Montaj Yarismasi", "Gerçegin Pesinde Kosmak", "Büyük Bir Hata", "Ölüm Bizi Ayiramaz" gibi basarili projelere imza atan Fks14, dev bir organizasyonla karsinizda: "FavoriForumum Reyting".

Bu projede hersey zor gözekebilir fakat kolay gözüyle bakmamiz lazim.

Bu organizasyonda her gün reytingler açiklanacak bu konuda.

Peki nasil olacak bu?

Mesela bu aksam ekrana gelecek olan 4 dizi var: "Fatmagül'ün Suçu Ne" (Kanal D), "Kalbim 4 Mevsim" (Star Tv), "Bir Erkek Bir Kadin (Star Tv), "M.U.C.K" (Show Tv). Ve bu aksam hangi diziyi izleyecekseniz o diziyi izledikten sonra puan vermenizi istiyorum.

Örnek: Ben bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izleyecegim ve dizi bittikten sonra puan verecegim. Bu puan 1-10 arasinda olacaktir, herkes izledigi dizilere puan atacaktir.

Diyelim ki 5 kisi bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izledi ve 5, 6, 7, 9 ve 10 puan verdiler. 3 kisi M.U.C.K dizisini izlediler ve 5, 7 ve 8 puan verdiler, 4 kisiler Kalbim 4 Mevsim dizisini izlediler ve 3, 5, 7 ve 8 puan verdiler ve 3 kisi de Bir Erkek Bir Kadin dizisini izlediler ve 4, 6 ve 7 puan verdiler.

Ortalama böyle olacaktir:

Fatmagül'ün Suçu Ne: 5 + 6 + 7 + 9 + 10 = 37/5 = 7,4% REYTING
M.U.C.K: 5 + 7 + 8 = 20/3 = 6,67% REYTING
Kalbim 4 Mevsim: 3 + 5 + 7 + 8 = 23/4 = 5,75%
Bir Erkek Bir Kadin: 4 + 6 + 7 = 5,66%

Diziyi en fazla 2 kisi izlemek gerek ve puan vermek gerek.

Hangi kanallar dahil oluyor ?
Kanal D, ATV, Show Tv, Star Tv, FOX, TRT ve TNT.

Bu organizasyonun amaci FavoriForumum'un reytingini belirlemek, bakalim AGB ve SBT sirketlerinden daha farkli sonuçlar ortaya çikacak mi?

Saygilar,

Fks14.

Moderatörün son düzenlenenleri:
FavoriForumum reytinglerinin AGB ve SBT reytinglerinden farkı çıkacağına %100 eminim

Başarılar projende

Reyting ile bir alakası yok ki. Olsa olsa puanlama sistemi olur

İzlemediğe diziye puan düşürmek için düşük puan verenler olur. Sağlıklı bir sistem olmaz

Reyting ile bir alakası yok ki. Olsa olsa puanlama sistemi olur

İzlemediğe diziye puan düşürmek için düşük puan verenler olur. Sağlıklı bir sistem olmaz

Aynen.Hem ne gerek var ki buna.Zaten reyting sonuçları konusuna anket ekleniyor.Herkes izlediği diziye oyunu veriyor.

Tesekkürler Emre abi.

@Metin Amaç da bu zaten.. Birçok dizi hakettigi reytinglerini alamiyorlar AGB'de veya SBT'de..

Bencede fazla gerek yok buna ama istiyorsan yap tabi bizde desteği veririz

bence iyi bi proje değil zaten anket var buna gerek yok.adminin dedikleride doğru

güzel bi uygulama olacak gbi... hep destek tam destek...

Aslında projeni yanlış bulmadım, bu projeyle dizilerin ne kadar çok izlendiğinden ziyade kaliteleri ortaya çıkacak. Ama bu sitedeki üyeler bilimsel bir jüri olmadığı için kendi sevdiği dizilere 10, rakip dizilere 1 verecektir ve senin projen böylelikle sabote edilecektir. Reyting konusundan çoğu kişinin hiç tarafsız olmadığı ortada iken bu projenin başarıya ulaşması zor gözüküyor ama ben yine de aklına sağlık diyorum, daha homojen ve eğitimli bir kitlede başarıya ulaşabilir.

Tesekkurler iyi dusuncelerin icin, umarim herkes dizilere hakettikleri puanlari verirler.

Diger uyelerin de puanlarini bekliyorum.. Sonuclar ogle saatlerinde burada olacaktir.

Sürpriz sonuçlar belli oldu:

Yayin hayatina ilk kez Star Tv'de baslayan ve 9 reytinge ulasan "1 Erkek 1 Kadin" zirvenin sahibi oldu.

Bu sezon sonunda final yapacak olan "Fatmagül'ün Suçu Ne" iyi oranlar alarak kanalini mutlu etmeyi basardi. Fakat dizinin reytingleri AGB ve SBT'den epey düsük.

Dün aksam ilk kez ekrana gelen ve Twitter'de birçok elestiri alan "M.U.C.K" dizisi iyi oranlar alarak gelecege umut vaad etmis gözüküyor.

Alemin Kirali'da basarili oranlar alarak hem kanalini hem yapimcisini mutlu etmis gözüküyor.

Dün aksam ilk kez izleyeciyle bulusan "Kalbim 4 Mevsim" dizisinin reytingleri hayal kirikligi olmus diyebilirz. Bakalim dizinin reytingleri ilerleyen zamanlarda nasil olacak.

Dizi Adı
Kanal
Reyting
1 Erkek 1 Kadın
Star Tv
9,00%
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Kanal D
7,83%
M.U.C.K
Show Tv
7,67%
Alemin Kıralı
Atv
6,5%
Kalbim 4 Mevsim
Star Tv
5,5%

Yok artık Adolph Blaine Charles David Earl Frederick Gerald Hubert
Irvim John Kenneth Loyd Martin Nero Oliver Paul Quincy
Randolph Sherman Thomas Uncas Victor Willian Xerxes Yancy
Zeus!

1 Erkek 1 Kadin müthis oranlar almis, bakalim bu aksam kendisini hangi sirada bulacaktir ?

mucka o kadr yksek vermiştik 😛 bi işe yaramamış keşke fatmagül vs. düşük verseydim

mucka o kadr yksek vermiştik 😛 bi işe yaramamış keşke fatmagül vs. düşük verseydim

Bende MUCK'un Fatmagül'ün geçecegini düsünmüstüm ama olmadi. Ama yarin açiklanacak sonuçlarda 5'den alti verilmeyecek onun için bundan sonra daha da iyi sonuçlar ortaya çikacaktir.