- Reaksiyon puanı
- 2,354
- Puanı
- 809
"FF Montaj Yarismasi", "Gerçegin Pesinde Kosmak", "Büyük Bir Hata", "Ölüm Bizi Ayiramaz" gibi basarili projelere imza atan Fks14, dev bir organizasyonla karsinizda: "FavoriForumum Reyting".
Bu projede hersey zor gözekebilir fakat kolay gözüyle bakmamiz lazim.
Bu organizasyonda her gün reytingler açiklanacak bu konuda.
Peki nasil olacak bu?
Mesela bu aksam ekrana gelecek olan 4 dizi var: "Fatmagül'ün Suçu Ne" (Kanal D), "Kalbim 4 Mevsim" (Star Tv), "Bir Erkek Bir Kadin (Star Tv), "M.U.C.K" (Show Tv). Ve bu aksam hangi diziyi izleyecekseniz o diziyi izledikten sonra puan vermenizi istiyorum.
Örnek: Ben bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izleyecegim ve dizi bittikten sonra puan verecegim. Bu puan 1-10 arasinda olacaktir, herkes izledigi dizilere puan atacaktir.
Diyelim ki 5 kisi bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izledi ve 5, 6, 7, 9 ve 10 puan verdiler. 3 kisi M.U.C.K dizisini izlediler ve 5, 7 ve 8 puan verdiler, 4 kisiler Kalbim 4 Mevsim dizisini izlediler ve 3, 5, 7 ve 8 puan verdiler ve 3 kisi de Bir Erkek Bir Kadin dizisini izlediler ve 4, 6 ve 7 puan verdiler.
Ortalama böyle olacaktir:
Fatmagül'ün Suçu Ne: 5 + 6 + 7 + 9 + 10 = 37/5 = 7,4% REYTING
M.U.C.K: 5 + 7 + 8 = 20/3 = 6,67% REYTING
Kalbim 4 Mevsim: 3 + 5 + 7 + 8 = 23/4 = 5,75%
Bir Erkek Bir Kadin: 4 + 6 + 7 = 5,66%
Diziyi en fazla 2 kisi izlemek gerek ve puan vermek gerek.
Hangi kanallar dahil oluyor ?
Kanal D, ATV, Show Tv, Star Tv, FOX, TRT ve TNT.
Bu organizasyonun amaci FavoriForumum'un reytingini belirlemek, bakalim AGB ve SBT sirketlerinden daha farkli sonuçlar ortaya çikacak mi?
Saygilar,
Fks14.
Bu projede hersey zor gözekebilir fakat kolay gözüyle bakmamiz lazim.
Bu organizasyonda her gün reytingler açiklanacak bu konuda.
Peki nasil olacak bu?
Mesela bu aksam ekrana gelecek olan 4 dizi var: "Fatmagül'ün Suçu Ne" (Kanal D), "Kalbim 4 Mevsim" (Star Tv), "Bir Erkek Bir Kadin (Star Tv), "M.U.C.K" (Show Tv). Ve bu aksam hangi diziyi izleyecekseniz o diziyi izledikten sonra puan vermenizi istiyorum.
Örnek: Ben bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izleyecegim ve dizi bittikten sonra puan verecegim. Bu puan 1-10 arasinda olacaktir, herkes izledigi dizilere puan atacaktir.
Diyelim ki 5 kisi bu aksam Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izledi ve 5, 6, 7, 9 ve 10 puan verdiler. 3 kisi M.U.C.K dizisini izlediler ve 5, 7 ve 8 puan verdiler, 4 kisiler Kalbim 4 Mevsim dizisini izlediler ve 3, 5, 7 ve 8 puan verdiler ve 3 kisi de Bir Erkek Bir Kadin dizisini izlediler ve 4, 6 ve 7 puan verdiler.
Ortalama böyle olacaktir:
Fatmagül'ün Suçu Ne: 5 + 6 + 7 + 9 + 10 = 37/5 = 7,4% REYTING
M.U.C.K: 5 + 7 + 8 = 20/3 = 6,67% REYTING
Kalbim 4 Mevsim: 3 + 5 + 7 + 8 = 23/4 = 5,75%
Bir Erkek Bir Kadin: 4 + 6 + 7 = 5,66%
Diziyi en fazla 2 kisi izlemek gerek ve puan vermek gerek.
Hangi kanallar dahil oluyor ?
Kanal D, ATV, Show Tv, Star Tv, FOX, TRT ve TNT.
Bu organizasyonun amaci FavoriForumum'un reytingini belirlemek, bakalim AGB ve SBT sirketlerinden daha farkli sonuçlar ortaya çikacak mi?
Saygilar,
Fks14.
Moderatörün son düzenlenenleri: