Əhməd'in Forumda 3 Yılı! ❤

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
Bugün canım kardeşim @Ahmad 'in forumda 3.yılı. Dile kolay 3 yıl..

Gerçekten onu çok seviyorum. Hemde o kadar çok ki. :hearteyes: Böyle bir kardeş kazandığım için çok mutluyum. :menholdinghands: İlk tanışmamızdan itibaren bu dostluğun ömür boyu süreceğini hissetmiştim. Hani insan gerçekten bir şeyleri hisseder ya benimde öyle oldu. Ve şimdi 2016 yılındayız. Bu dostluk sanal olmaktan çıktı. Artık ailenin içinde gibiyiz..

Kendisi yeri geldi bana abilik yaptı yeri geldi sığındığım liman oldu yeri geldi derdimi dinledi. Bunları övmek için demiyorum sadece bu insanı bilin tanıyın. Hani derler ya sevdiğiniz insanlara sıkı sıkı sarılın kaybetmeyin işte benim durumda öyle. Çünkü bu devirde başka bir Ahmet yok. :D Yerine başkası gelmez.

Nedenini bilmiyorum ama gerçekten seni seviyorum. Bunda kardeşimin olmaması da etkili olmuş olabilir.Aslında bu düşüncem sizi saçma gelebilir ama ki belki de bir kardeşim yok ama Allah bana evet yok ama senin için kardeşten daha öte birisi ile tanıştıracağım demiş diye düşünürüm. :innocent: Çünkü bir dizi forumunda hem de farklı ülkelerde tanışmamış oldukça tuhaf. :D

Neyse konuyu kapatalım. :D 3.yılın kutlu olsun. :Z (Bu yazıda kendimi de gereksizce övdüm baya kabul ediyorum. :/ )

İşte Bunlarda Hediyelerin. :bhr: En sevdiklerini bir arada koydum ki millet sana hediye bulamasın. :Z :A

tumblr_static_89dnak6c7xwc8o8404g0448ow.png

tumblr_nlo9pqQ8I71u7yqqko1_1280.jpg

rs_1024x759-151005061858-1024.lady-gaga-ahs-hotel.ch.100515.jpg

lana-del-rey-ultraviolence-album-12.png

68647_Iop10dC6.jpg

@OzaN @Çiğdem- @mrt-06 @Yiğitt @Bully @ozgur2113 @destere @xemrexxx @yigit_00 @Titanium @sürgünüm @ABAY_06 @Yakamoz-Asi @denizz19 @sokak sanati @vadikızı

Tebrikler @Ahmad'im. Sen benim bu forumda iyiki tanımışım dediğim sayılı insanlardan birisin. Nice senelerin olsun :bhr: Seviliyorsun :Z

azeri kardeşlerimizi çok seviyorum ben @Ahmad ta efendi bir çocuk ama daha aktif olursun umarım forumda eskisi gibi 😉

Beni böyle seven üye çıkmadı daha :A
Haruncum öyle bi sevmişsin ki bi ara ilişkinizi yanlış anladım :A :A
Ahmad bey nice 3 yıllara İnşAllah :)
Evet cok seviyorum çünkü kardeşim benim. :D

şimdi sen konuyu okuyunca farkettim ben 5-6 ay @Harunnn60 ile @Ahmad ı hep karıştırırdım neden bilmiyorum adları da benzemiyordu :F

neyse mutlu forumlu yıllar:D
Bunu senden ilk tefa duydum. :F Sanırım aynı tarihlerde üye olduğumuz icin olabilir. :D

Tebrikler @Ahmad 'im.:bhr: Forumda tanıdığım ve neredeyse her konuda anlaşabildiğim her zaman bana destek olan ve destek olduğum çok özel birisin. (Zaten doğum günümde üye olman ayrı bir işaret.:love1:) İyi ki buradasın ve bizimlesin. Nice senelere.:bhr:

Hediyem 3'üzere bit arada.:A Show logolu Lady Gaga tarzıyla Ayşenur.:F

images (1).jpg

3.yılın kutlu olsun @Ahmad iyi ki forumdasın ve kalıcı olursun (bi ara yoktun yabancı müzik boş kalmişti) en ortak noktamız yabancı müzik sanırım:X

Bu nasıl hediye @Harunnn60 :)
Bu hediyeyi gören @destere Harunla bütün bağlantılarını koparmış ndn bana göndermiyon .ss diye :A
ed11d8256690b57f2872044eb4576b35.jpg

@Ahmad cnm foruma uğramıyosun bu aralar galiba ama olsun bu kadar yıl burdaymışsın tebrikler :bhr:

Öncelikle konu için çok teşekkürler @Harunnn60 Haruncannn♡♡. Zaten bugün yapdığın diğer hediyeyi Instagram'da paylaşdım ve bu da 2. oldu. :D
Çok samimi çok güzel bir tebrik olmuş, gerçekten sen de çok seviliyorsun. Doğru zaman zaman sorunlar oldu ama çok güzel bir kanka kazandim bu hayatda. :D
Kylie'nin bu resmi muhteşem ya, bu kız star evlat. :D
Hediyelerin için ve herşey için çok sağol güzel kankam.

@-potterhead- çok sağol, sen de. ♡ :X

@xemrexxx Çok teşekkür. :D

@ozgur2113 çok sağol canım, sen de seviliyorsun. :Z Hep dediyim gibi tanıdığım en güzel yürekli kişilerdensin. ♡

@turkuazz teşekkür ederim. :X

@DarkLeqenD ""Yok medyaya yanlış bilgi gitmesin sadece arkadaşız.s.s"" falan gibi bi berbat espri yapayım. :D
Harun kardeş olur. :D Çok sağol ayrıca DarkLeqenD bey. :D

@Çiğdem- çok sağol, efendi olmamla ilgili hep yazıyorsun ve bu hoşuma gidiyor. Çok teşekkür :X

@OzaN çok teşekkür ederim. Ayrıca Lana'lı hediye de çok güzel. Seviliyorsun sende. :D

@sokak sanati vay hediyeye bak, çok inceee. :D Çok sağol güzel sözlerin için. Benim de seninle ilgili düşüncelerim aynen senin gibi biliyorsun zaten. Seviliyorsun canım. ♡ Ve happy birthday to you, ma dear. ♡

@Felon çok teşekkür ederim. :X

@Forumdash çok sağol, aynen yabancı müzik en ortak yanımız. Zaten forumda çok az seven var. Burada olduğum sürece ayakta tutarım o konuları. :D Tekrar teşekkür. :D