Şubat'ta Sinema Keyfi Show TV'de!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,577
Puanı
1,060
Şubat ayında sinema keyfi Show TV'de!
Aşk, aksiyon, dram, macera ve komedi. Türünün en seçkin filmleri Show TV'de.

İşte Şubat ayında ekrana gelecek filmler:

Yaşam Şifresi
Bir trende yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücuduna girerek, patlamayı gerçekleştiren kişiyi bulma hikayesi.

PRFRP24gESf2ltcGFd1i7bTD.jpg

Hayalet Sevgililerim
Müzmin bir bekarın ölen amcası yeğenine vermek istediği mesajı terk ettiği sevgilileri ile gönderiyor.
Hayalet sevgililer müzmin bekarı komik bir yolculuğa çıkarıyor.

uUmvjdGET36aDuRYBGlOnKsg.jpg

Kadınlar Ne İster Erkekler Ne Anlar
Kaza sonucu kadınların ne düşündüklerini duyan Nick, durumdan hoşnut olmasada kurtulamayınca bu özelliğini kendi yararına dönüştürür.

jGaOtnnGyRnocGjki8y8cUSh.jpg

Zaman Yolcusunun Karısı
Henry, genetik bozukluk nedeniyle istem dışı zamanda yolculuk ediyor. Clare adında ressama aşık oluyor.
Henry ve Clare her şeye rağmen ilişkilerini devam ettirmeye çabalıyor.

yNdonS8Jf3MKciYAFND1F3ev.jpg

Hepsi Şubat'ta Show TV'de!​

Tam ben açacaktım konuyu. :(

Show TV'den daha fazla film bekliyoruz. Şubat'ta o kadar günlerini sadece 4 filmle mi dolduracak? :)

hiçbirini izlemem izlenmez düzgün şeyler yayınlasınlar bunlar ne rambo ceki cen buruş li falan yayınlasalar belki izlerdim

"Kadınlar Ne İster Erkekler Ne Anlar" ve "Hayalet Sevgililerim"i izleyebilirim.

Aslında Show TV ilgi çeken korku filmlerini yayınlasa çok iyi olur... :)

Bence Show Kurtlar Vadisi,Kemal Sunal,Jackie Chan,Bruce Lee,Jet Li,Spiderman,İron Man,Hulk,Thor,Son Durak vb. gibi filmleri yayınlarsa süper gider.:DÖzellikle Çocuklar Spiderman izler,Korku filmi sevenler Son Durağa bakar,Kurtlar Vadisi de büyükler için iyi olur.

Bence Show Kurtlar Vadisi,Kemal Sunal,Jackie Chan,Bruce Lee,Jet Li,Spiderman,İron Man,Hulk,Thor,Son Durak vb. gibi filmleri yayınlarsa süper gider.:DÖzellikle Çocuklar Spiderman izler,Korku filmi sevenler Son Durağa bakar,Kurtlar Vadisi de büyükler için iyi olur.

Bahsettiklerinin çoğunu Stv ve Kanal 7 veriyor zaten. Yani büyük kanalların yayınlayacağı türden değil artık kalite olarak. Özellikle "Bruce Lee" ne ya? :F

Bahsettiklerinin çoğunu Stv ve Kanal 7 veriyor zaten. Yani büyük kanalların yayınlayacağı türden değil artık kalite olarak. Özellikle "Bruce Lee" ne ya? :F

ne büyük kanalı ya stv show u geçiyo :kiki: :kiki: radyolarda çıkan reklamları alıyosa onları da yayınlar yoksa batacak eli mahkum :kiki:

ne büyük kanalı ya stv show u geçiyo :kiki: :kiki: radyolarda çıkan reklamları alıyosa onları da yayınlar yoksa batacak eli mahkum :kiki:
o radyo reklamları show yanı sıra atv fox en çokta kanal 7 ile stv de yayınlanıyor. Birkaç ay geriledi diye hemen büyük kanallıktan çıkmaz marka değeri hala yüksek (Ali kırca saba tümer vs ve eski programları ile) oyuzden büyük deniliyor. :)

Bence yine Doktorlar'a baslasinlar daha iyi rating alır bunlardan, vasat filmler bunlar daha iyi bisey beklemistim acikcasi.

En azından Pis 7'li izlemez insalar.Artık show tv alternatif bi kanal olacaktir.Dizilerden bıkanlar acarlar show'u mis gibi film izlerler ama güçlü filmler koysunlar ekrana bağlasın milleti...En izlenebilir Yaşam Şifresi gibi geliyor bana.

Show TV için ortalama reytingleri alacaklardir bence.

Stv'nin Show'u geçmesi sahibini ilgilendirir. Bu duruma düşmek için elinden geleni yaptılar.

Batmak istemiyorlarsa reklamları mecbur yayınlayacaklar zaten. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,567
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy