Şubat Gün Değiştirdi!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,840
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
TRT 1'in kendine has bir kitlesi bulunan dizisi Şubat gün değiştirdi. Cuma geceleri reytinglerde çok gerilerde kalan diziyle ilgili olarak TRT'den hamle geldi.

Buna göre dizi 7 Mart'tan itibaren Perşembe geceleri saat 22.50'de ekranlara gelecek.

Leyla ile Mecnun'un yapımcısı olan Eflatun Film tarafından hazırlanan Şubat dizisinde Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Özkan Uğur gibi pek çok ünlü isim yer alıyor. Perşembe akşamları kanalın yüksek reytingli dizilerinden Zengin Kız Fakir Oğlan'dan sonra yayınlanacak dizinin gidişatında iyiye gidiş olup olmayacağı merak konusu.

LlnbTTgA2Z11p9vidLZiIZCL.jpg

Daha öncede Perşembe gününe alınacaktı. Bu kez alınacak herhâlde. Perşembe günleri tekrarları yayınlanıyordu, artık yeni bölümleri yayınlanacak. Cuma gününü alışmıştım aslında. Hayırlı olsun. Arada sırada izlerim. :)

Çok saçma bir karar gerçekten Cuma 22.45'de yayınlanıyordu zaten Perşebeye almadaki mantık nedir anlamadım doğrusu. Kötü oldu benim açımdan Vadi 23.15 bitecek ve Şubat'ı internetten izlerim artık..

Şubat çok önemli bir proje ama izlenmiyor. Daha önce de dediğim bu tip prestijli işler Türkiye'de maalesef hakettikleri değeri alamıyorlar..

Bu gün değişikliği dizinin sonunu getirdi bence. 3-4 bölüm daha yayınlandıktan sonra kaldırılır büyük ihtimalle. :)

Şubat kolay kolay kalkmaz.

1. TRT 1 arka çıkar. LM gibi.
2. Yapımcısı Eflatun Film. Yani LM'nin yapımcısı :😱

ve şubat benim için burada bitmiştir kurtlar vadisi günü başka hiçbişey izlemem o günüm vadi günüdür internetten de izleyeceğimi sanmıyorum