Şubat Final Yapıyor !

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

TRT1'in Eflatun Film imzalı fantastik drama dizisi Şubat final yapıyor.

''Yarayla alay eder yaralanmamış olan...'' sloganıyla yayın hayatına başlayan Şubat'ın proje tasarımı Onur Ünlü'ye ait.
Dizinin başrollerinde Alican Yücesoy,Melisa Sözen,Musa Uzunlar,Özkan Uğur,Türkü Turan,Sermet Yeşil gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi önümüzdeki hafta yayınlanmayacak.Dizi 32.bölümde yayın hayatını sonlandıracak.

ÖZEL HABER

hVoBoabzeupJu8zrusfjVitl.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çok iyi bir diziydi ve yine bir dizi harcandı. Hayırlısı olsun.

reytinglerde ilk yüze giremiyordu ama sosyal medyada baya ses getirdi. Hayirlisi olsun..

2-3 bölüm izleyebildim sadece ama trt harcadı gibi bu işi büyüyk kanalalarda tutmazdı ama trt standartlarında iyiydi :)

Sürekli takip etmesem de iyi bir diziydi reyting kurbanı olması kötü olmuş.

32 bölüm devam etmesi bence gayet önemli. Dizi süreleri zaten uzun, 30-40 bölüm ideal diziler için.

Reytingleri oldukça kötüydü buna karşın sosyal medya desteğiyle sezon sonunu gördü. :)

Melisa sözenin oyunculuğu çok yetersiz bence.Ama genede bir diziye yazık oldu..

çok yanlış bir karar bence türkiye de örneği olabileçek başka dizi yok şubat gibi aslında tam bir sinema filmi serisi olurdu şubattan ama şunu net söyliye bilirimki bu senaryoyu yurt dışında yapımmcılar çeksin testere serisi bunun yanında solda sıfır kalır

çok yazık oldu çok harika bi diziydi malesef gününü saatini değiştire değiştire bitirdiler harika ötesi bir diziydi ekranlardaki en iyi işlerden biriydi...

İlk 3-4 bölümü izlemiştim sonrasında "Haberler'i izleyemedim":( Üzüldüm şimdi.Ama günü saati filan değişince bir dizinin tadi kaçiyor.Hayırlısı olsun.

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy