TRT 1 Şubat - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,825
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu sezonun dikkat çeken işlerinden biri olan Şubat TRT 1'de yayın hayatını sürdürüyor. Diziyle ilgili yorum ve paylaşımları bu konudan yapabilirsiniz.

Şubat her Cuma 19.50'de TRT 1'de...

Şubat 12. Bölüm Fragmanı

7 Aralık Cuma günü 19.50'de TRT 1'de...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Şubat 12.Bölüm Özeti (14.12.2012)

Yağmur Çankaya'nın annesi Yıldız hanım beklenmedik bir şekilde vurulmuştur. Olay yerindeki silahın üstünde Yağmur Çankaya'nın parmak izleri tespit edilmiş ve Yağmur Çankaya'ya annesini öldürmeye teşebbüsten tutuklanma kararı çıkartılmıştır. Şubat, Yağmur'un masumiyetine inandığı için onu kurtarmak için plan yapar. Duble'nin aşık olduğu Gülüm, Arif Komiser 'in eski karısı Aysun'un yaptığı iğrenç planı açığa çıkartmıştır. Şubat, Yağmur Çankaya'nın masum olduğunu kanıtlayabilecek mi? Yıldız hanımı kim vurmuştur? Arif komiser görevine geri dönebilecek mi? Duble kaçıp giden Gülüm'ü bulabilecek mi?

Fragman yarım çıkmış deniz. :)

Yine süper bir bölüm olacak duble iyice delirdi birilerini vuruyor. :D

Şubat 13.Bölüm Özet

Annesini öldürmeye teşebbüsten gözaltına alınan Yağmur Çankaya, Şubat ile beraber firar etmiş, ama tam yurtdışına kaçacağı sırasında, Arif tarafından yakalanmıştır. Bu sırada Samim Akça kayıp, Yıldız Çankaya ise halen komadadır. Yusuf, Deli İbrahim tayfasının elinden kaçmış ve bu, Duble'yi çılgına çevirmiştir. Şubat'ın annesi Bahar, Yağmur'un kurtulması için, Şubat'ın hayatını kökten değiştirecek bir çözüm önerecektir... Şubat'ın annesinin önereceği radikal çözüm nedir? Bu çözüm Yağmur'un suçsuzluğunu kanıtlamaya yetecek midir? 21 Aralık Cuma 22:10

Şubat 14.Bölüm Özeti (28.12.2012)

Yağmur Çankaya'nın suçsuzluğu kanıtlanmış ve hapisten çıkmış, ancak Şubat ortada yoktur... Şubat ise Yağmur'un dışarı çıkması için büyük bir değişim geçirmiştir. Samim Akça, oğlunun gözlerinin önünde öldürülmesinden sonra büyük bir şok yaşamış ve çözüm için Şubat'tan yardım istemek zorunda kalmıştır. Deli İbrahim, Gülüm'ü bulmuş ve Bahar'a emanet etmiştir. Duble abisinin bu durumundan şüphelenmeye başlamıştır. Şubat'ın, Yağmur'un serbest bırakılması karşılığında annesine verdiği söz nedir? Yağmur ile Şubat karşılaştığında ne yaşanacaktır? Şubat, ondan yardım isteyen Samim Akça'ya yardım edecek midir? Deli İbrahim, Gülüm'ü bulup Bahar'a emanet ettiğini, kardeşi Duble'den gizleyebilecek midir?

Şubat 15.Bölüm Özet

Şubat, Yağmur’un yardım talebi üzerine, Deli İbrahim ve tayfasının desteğiyle küçük kız çocuğu Çağrı’yı kaçırmıştır... Bahar’ın yanında yaşamaya başlayan Gülüm, Yağmur ve Şubat’ın arasını açmıştır... Deli ve kardeşi Duble’nin de arası, Gülüm yüzünden açılmıştır... Samim’in eşi Leyyal kaçırılmıştır... Duble, abisi Deli İbrahim’in sakladığı Gülüm’ü bulabilecek mi? Şubat, küçük kız çocuğunu iyileştirmek için nasıl bir yönteme başvuracak? Samim, kaçırılan eşi Leyyal’i kurtarabilecek mi? 4 Ocak Cuma Saat 22:15

şubat yeni imaj yaptı :d deli ibrahim adamım ya :D