Şubat ayının en çok konuşulan Tv kanalı hangisi?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
30,472
Reaksiyon puanı
10,016
Puanı
1,061
Konum
Türkiye
Medya Takip Ajansı Interpress'in araştırmasına göre geçtiğimiz ay yazılı basında çıkan yerli diziler hakkındaki haberlerde en çok ATV ve TRT'nin yayınladığı dizilerin yer aldığı belirlendi. ATV ve TRT'nin yayınladığı dizilerden 14 tanesi haberlere konu olurken, Star TV yayınladığı 13 yerli dizi ile gündeme gelmiş. Bir ay boyunca Kanal D'nin 10 dizisi hakkında haberler çıkarken, aynı araştırmada Fox TV'nin 9 dizi ile Show'un ise 8 dizisiyle gündemde kendine yer bulduğu ortaya çıktı.

<ins style="display: inline-table; border-top-style: none; border-right-style: none; border-bottom-style: none; border-left-style: none; border-width: initial; border-color: initial; border-image: initial; height: 280px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; position: relative; visibility: visible; width: 336px; "></ins>
 
demekki atv ve trt filmleri hakkında dedikodu çok... aslında ne kadar haber çıkıyorsa o kadar reklam demektir ama buna rağmen atv ve trt izlenme oranlarında gerilerde kalıyor çıkan haberler pek işe yaramıyor sanırım..