Şubat 2017 Ayın En Çok Mesaj Yazanları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,025
Puanı
1,060
Beklenen birşey 1100 yazarsan 1 haftada normal

Çok yoğun bir ayı baya iyi geçirmişim vlla 2bine yaklasmısım gündüzleride girebilseydim 5 bini bulurdum sanırım

aa bu arada @destere tekrar bu sayılarda seni görmek güzel diğer taraftan @xemrexxx geberiyor

bir an binli sayıyı görünce dedim acaba @Bully hesabımı şaşırdı oysa aylık mesaj sayısıymış
bir zamanlar haftada bu kadar yazıyorduk hogatha, nerde o günler

bir an binli sayıyı görünce dedim acaba @Bully hesabımı şaşırdı oysa aylık mesaj sayısıymış
bir zamanlar haftada bu kadar yazıyorduk hogatha, nerde o günler
2014 yılında haftalıkta 2 bine yaklasıyorduk gerçekten @xemrexxx hayvan gibi affedersiniz haftalıkta 4 leri buluyordu aylığı varın siz düşünün baya batırmıstım 2014 yılında baya forumu

2014 yılında haftalıkta 2 bine yaklasıyorduk gerçekten @xemrexxx hayvan gibi affedersiniz haftalıkta 4 leri buluyordu aylığı varın siz düşünün baya batırmıstım 2014 yılında baya forumu
tosbağa 150 bin mesaja nasıl ulaştı işte öyle her bir tarafından mesaj pırtlıyordu
birde yazdıklarımızın yarısıda siliniyordu ona rağmen 2 bini zorladığımız olmuştu

tosbağa 150 bin mesaja nasıl ulaştı işte öyle her bir tarafından mesaj pırtlıyordu
birde yazdıklarımızın yarısıda siliniyordu ona rağmen 2 bini zorladığımız olmuştu
İşin tuhafı ne bliyormusun 2014 yılında yarışmalar yoktu yarışmalar 2015 te basladı survivor yanı yarışmalar başlayınca bizim performansımız düştü ayoll 2014 de forumda sohbet ortamı daha çok vardı galiba ama hala iyiyiz bence en ölü halimiz en aktif kişişlerle yarışıyor eski toprağız sonucta ayoll

Evet yarışmalar geldi sohbet gitti hatırlıyomusun Çiğdemin zoraki evliliğini falan 17 sayfa mı ne mesajı vardı ve 3500 kişimi ne bakmıştı ilk bölüme

Evet yarışmalar geldi sohbet gitti hatırlıyomusun Çiğdemin zoraki evliliğini falan 17 sayfa mı ne mesajı vardı ve 3500 kişimi ne bakmıştı ilk bölüme
hhahah evet senin diziler iyi izleniyordu benim dizimde iyi okunuyordu kvp-medya gözlemci senaryoları falan aslında 2014 te gerçekten dizi okumayı seviyorduk biz yoğun ilgi vardı ama 2015 te yarışmalar aldı yerini dizilerin Sohbet ortamıda biraz kayboldu evet

Saçma olduğunu düşündüğüm Kara doğumgününe de 500 600 kişi bakıyodu sonradan çok değişti buralar
Yani demem o ki bir kısım komple çöpe atıldı forumda ayrıca araya siyaset girdi çok fena

Aynen siyaset fazlaca konuşulur oldu forumda önce daha iyiydi bence😉

ıyyy şu siyasetten nefret ediyorum neyseki ozan yeni kural getirdi siyaset konularını kilitleniyor son zamanlarda

@Yakamoz-Asi Subat ayinda 333 mesaj yazmissin
senin ayni rakamli sayilarin gözume cok carpmaya basladi

@sürgünüm sende 444
ne güzel