Biz dostluk ve muhabbet iki arkadaş kazanma peşindeyiz.1 ay sonra forumu hep bırakabilirim işim var çünkü.aga darksaal ne derse odur onun lafının üstüne laf söylemem ben
Biz dostluk ve muhabbet iki arkadaş kazanma peşindeyiz.1 ay sonra forumu hep bırakabilirim işim var çünkü.aga darksaal ne derse odur onun lafının üstüne laf söylemem ben
Kullandığın kişiyi tahmin etmiştimSor bir oylama dedim çünkü ayrılıkta 3 üyeye de kullanabilirdim.
Ama şimdi @mrt-06 dedim.
Oylamaları hiç sevmiyorum.
aga yine girersin bırakma gibi bişey olmazBiz dostluk ve muhabbet iki arkadaş kazanma peşindeyiz.1 ay sonra forumu hep bırakabilirim işim var çünkü.
Hani kullanmadığımı tahmin etmiştin?Kullandığın kişiyi tahmin etmiştim
Darksaal bu aşırı özgüvenle derin forumun birinci hedefi olabilirsin, dikkat et!!Transit geçerim belki. 🙂
Derin forum bana güvenir ancak.
Sor bir oylama dedim çünkü ayrılıkta 3 üyeye de kullanabilirdim.
Ama şimdi @mrt-06 dedim.
Oylamaları hiç sevmiyorum.
32 yaşına merdiven dayadım belki evlenirim yakında sürekli sizinle burada takılmam imkansız, trafik kazası yaptım şimdi burada vakit geçirmeye çalışıyorum.aga yine girersin bırakma gibi bişey olmaz
servis mi çekecen yine
Yok karamsar düşünmüyorum başta da söyledim ben oylamalara çok takılmıyorum ben. Her durumda ortak düşünemeyiz elbette. Tek sorun Karagül olsun. Ama ben onu aramızda bir sorun görmüyorum. Biz hiç tartışmadık bu konuda hep şaka üslupla takıldık yanılıyor muyum?Hani kullanmadığımı tahmin etmiştin?
Başka oylamada olsa sana da kullanırdım berkann`a da. Bu kadar karamsar olma. Ortak düşünmediğimiz tek nokta:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?