Şu Anki Dizilerin Hangisinde Başrolü Oynamak İsterdiniz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,581
Puanı
1,060
Şu Anki Dizilerin Hangisinde Başrolü Oynamak İsterdiniz?

İçerde mi mesela Anne mi yoksa Ölene Kadar mı? :blush::grin:

hqdefault.jpg

turk_dizileri_nerelerde_cekiliyor_1484137295_6362.jpg

İki diziyide severek izliyorum İçerdede geride olsamda İçerde de isterdim valla :F

Başrol istemezdim tutmazdı su anki basrolleriyle olduğu kadar :)

Yeni gelinde adamın çocuklarından birini oynayabilirdim veya kalbimdeki denizde fikriyenin oğlu olabilirdim :F

İstanbul'lu Gelinde ki konakta hizmetçi şoför falan olsam yeter. Konakta ki entrika yaşam enerjisi resmen.:F

Onun dhsinda Kozcuoğlu Holdingde çok heyecanlı bir ortam. Ölmez insan böyle ortamlarda.:F

İstanbul'lu Gelinde ki konakta hizmetçi şoför falan olsam yeter. Konakta ki entrika yaşam enerjisi resmen.:F

Onun dhsinda Kozcuoğlu Holdingde çok heyecanlı bir ortam. Ölmez insan böyle ortamlarda.:F
İki diziye çok bayılıyorsun sen cidden. :D İkisi de çok iyi gerçi Allah var bozmasınlar hiç amin. :)

İki diziye çok bayılıyorsun sen cidden. :D İkisi de çok iyi gerçi Allah var bozmasınlar hiç amin. :)

Aynen iki dizide çok sağlam. Karakterler önemli benim için. İki dizide de çok yakın hissettiğim karakterler mevcut.:D Esma Sultan birinde diğerinde Emir Kozcuoğlu. Zeynep Soydere, Asu Alacahan.. uzun uzun gider. Leyla dahil bir çok karakter.:F

Aynen iki dizide çok sağlam. Karakterler önemli benim için. İki dizide de çok yakın hissettiğim karakterler mevcut.:D Esma Sultan birinde diğerinde Emir Kozcuoğlu. Zeynep Soydere, Asu Alacahan.. uzun uzun gider. Leyla dahil bir çok karakter.:F
Kara Sevda yine de kesinlikle çok uzatılmamalı kesin bitmeli bu sezon. :hearteyes: