Tutmaz artık böyle programlar
Ruhsarı okadar izlememe rağmen videoyu görmesem hiç hatırlamazdım![]()
![]()
![]()
Enginn Ruhsar oynamışmı yaaa ama yine yakışıklı saçlarının güzelliğine bak
![]()
Açtın yine uğursuz ağzını.Tutmaz artık böyle programlar![]()
Yeni keşfettim ablacım Dizilla da çok güzel.Zaten youtubede bişi izleme diziboxta yabancı dizi izleme ve forum dısında netde başka baktım bişi yok oyundan falanda anlamıyorum![]()
![]()
![]()
Ne bu enerji@Harunnn60 ı görmek güzel bir bir hortluyoruz![]()
![]()
@MasacRE @Maskeli Fedai @xemrexxx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @dreamy
2 aydır mezarda yatıyoruz pasımı attım sıra sendeNe bu enerji![]()
@Harunnn60 ı görmek güzel bir bir hortluyoruz![]()
![]()
Dön diye diye dilimde tüy bitti.Ne bu enerji![]()
@Harunnn60 ın dağ bayır evini üyelere terapi merkezi açtık ama Harun hala ordan uzaklaşmıyor yukarıdakı tek katı kendine ayırmıs hanı öyle korkunc köşklerin korkutucu yaşlı evsahibi kadınları gibiDön diye diye dilimde tüy bitti.![]()
birde adamı YusufVideoyu açalım Kürşat 50 yılda geçse unutulmucak ilk göz ağrımız düşmanlardan![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @mrt-06 @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai @dreamy @xBUGRAx @ozgur2113 @Aserat @turkuazz @blacklion
çok komikti yusufun konuşmalarıOnlar ayrılmaz takım zaten![]()
![]()
![]()
Herkesi fazla Sinirlendirmeden döndüm.Dön diye diye dilimde tüy bitti.![]()
Bende Ruhsar izledimde Engini hiç görmemiştim ya ben Koçum Benimden beri takip ediyorumRuhsarı okadar izlememe rağmen videoyu görmesem hiç hatırlamazdımKoçum Benimden ilk dizi olarak kalıyor hep aklımda
![]()
![]()
![]()
İyi iyi, bu hızla biter hemen BB. Ardından da diğer dizileri izleyip BCS'ye yetişirsinAn itibatiyle 5 saat sadece kendime ayıracağım vaktim var. Breaking Bad dizisine yüklenmek için çok iyi bir fırsat
Dün gece de baya izledim@MasacRE
Evet, bu hafta bitiyor BBİyi iyi, bu hızla biter hemen BB. Ardından da diğer dizileri izleyip BCS'ye yetişirsin![]()
Hoş gelmiş.@Harunnn60 ı görmek güzel bir bir hortluyoruz![]()
![]()