Şu Anda Forum Tamamen Çökse Ne yaparsınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cookies
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,191
Puanı
1,060
Sorum cok basit ben forum su anda TAMAMEN çökse ben sizi özlerim :(

Son düzenleme:
Sakince, panik yapmadan çıkarım ve bir süre sonra tekrar denerim, bu kadar basit... :D

Bu arada @cookies, sen iyice bunalıma bağlarmışsın işi, o kadar da değildir herhalde... :)

Forumla mı doğduk. 4 yıldır giriyorum foruma eğleniyoruz falan tamam ama forumun zaten gel gitleri oldu ve bunun sonucunda kimsenin öldüğünü görmedim :D

Tek eğlence aracınız forumsa Tanrı yardımcınız olsun :)

Yalnız biz çalıp biz oynuyoruz burada, başkalarını da etiketlersen gören birileri olur en azından...

Ayrıca "Napardınız" değil "Ne Yapardınız?" olacak orası... :D

Forumla mı doğduk. 4 yıldır giriyorum foruma eğleniyoruz falan tamam ama forumun zaten gel gitleri oldu ve bunun sonucunda kimsenin öldüğünü görmedim :D

Tek eğlence aracınız forumsa Tanrı yardımcınız olsun :)
@cookies'inki öyle galiba... :A
Ama sonuçta samimi bir ortam falan, küçük bir eksiklik hissedebiliyor... :)

XenForo'ya geçerken 2 gün forum kapanmıştı tabii eksikliğini hissettim. :)

Bazılarından kurtuldum diye sevinirim :A Bazılarını ise özlerim ve buradan şu çıkmalı özleyeceğim kişi sayısı daha fazla :bhr:

çok kötü olur bence 10 aydır hergün buradayım foruamda üyelerede çok alıştım burdakı zamanımı bu forum olmasa başka nerede ahrcarım bilmiyorum buraya gelmeden vadi forumlarında takılıyordum ama oralarada artık dönemem 🙂🙂🙂
ama burada üyelerin bazıları facesi var bende bu forum çökere faceye tekrardan ağırlık vermek gerekicek o kişilerle başka bir forum bulur oraya taşınırdık :kiki::kiki::kiki:

Konuya açıklık getireyim. @OzaN gibi sağlamcı bir isim forumun yedeğini alıyordur çökse bile fazla sürmez bunun önlemini alır :) Birde şu var Ozan bu işlerden sıkılıp askere gidebilir :F :F

Arada bir tekrar girmeye çalışırım girmezse girmez yapacak bişey yok :D