Şu An Yayınlanan 4 Diziden Gelen Teklifi De Reddetmiş!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
Kadir İnanır, Sabah gazetesi ile yaptığı röportajında şu anda ekranda oynayan 4 diziden kendisine teklif geldiğini ancak bunları kabul etmediğini söyledi.

İnanır, bir dizinin hikayesini çok sevmesi ve ücreti peşin ödemeyi bile kabul etmelerine karşın neden dizide oynamdığını şöyle anlattı:

"Şu anda Türk televizyonlarında oynayan dört dizi, benim reddettiğim dizilerdi. Bir tanesinde parayı peşin teklif etmelerine, hatta hikayesini çok sevmeme rağmen kabul etmedim. Çünkü yapımcısının bir saygısızlığı oldu. Saygısızlığa karşı tepkim bu... 43 yıldır bu mesleği yapıyorum. Dizi, reklam ve sinema da olsa bunlar film... Onların genel kronolojisi içinde benim sinemada anlatmak istediğim değerlerden parça yoksa, ben o filmlerde oynamak istemiyorum. Eğer bu arayışımı bugüne kadar yaptığım işlerle ortaya koymasaydım, bugün benimle bu röportajı yapamazdın."

hangi diziler acaba?
ustura kemal-babalar ve evlatlar-karadayı-dila hanım olabilir

Babalar ve Evlatlar bence o 4 dizi arasinda..

Dila Hanım'da Barozoğlu Beyi'ni canlandırabilirdi.

+ olarak belirtelim ki Kadir Inanir, Bir Zamanlar Osmanli Kiyam dizisinden de teklif almisti..

Dila Hanım da oynasaydı çok ilginç olurdu

karadayı ve babalar ve evlatları geri çevirdiğini sanmıyorum eğer öyleyse krem dizisinden teklif bekliyor sanırım
)

hem karadayıda hemde babalar ve evlatlardan teklif gelse havadan kapardı kadir ..bu diziler kadire göre yakışırdı ..

ama sanırım huzur koçanından teklif geldi o da reddetti
)

koçanlar düşşün kafana

arada bakıyom bir koçana bi dila hanıma

mısır koçanını bırak ondan hayır gelmez ..

dila hanım güzel bir dizi ama bir eksiği var dila hanımda iki ağa var köylü yok bunlar ağa ama marabalar nerde
)

hanı bir laf var: sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa
))

Asparagas haber şişirilme abartılma buyutulme hepsi burda...
Kadir tarihin tozlu sayfalarinda artık.TV'de verildikçe o filmleri anca öyle hatırlanacak.Yaptiği günümüz dizilerinden hangisi tuttu? Hangi dizileri red etti?

- - - Ekleme - - -

Sen dilayı izleme git Beyaz gelincik izle.Orda marabada var arabada var sütü sağacak birileride var.

dilayı izlemeye devam beyaz gelinciği niye izleyeyim zaten izledim ikinci kez izlemeye gerek yok..

kadir inanır ın izmir çetesi vardı son dizisi ve tutmadı gereksiz bir diziydi
)

kadir inanıra teklif geldiğinede inanmıyorum...

bence sallıyor kim ne yapsin kadiri. en son oynadığı dizi 6 yıl önceydi ve battı .sonra kanal 1 e dizi çekecekti kanal battı
))))

bence sallıyor kim ne yapsin kadiri. en son oynadığı dizi 6 yıl önceydi ve battı .sonra kanal 1 e dizi çekecekti kanal battı
))))

En son geçen sene İzmir Çetesi'nde oynadı.
Ama son yıllarda başarılı olamadığı doğru. Yine de isim olarak değeri olan bir isim başrol olmasa da yan roller için teklif gelmesi gayet normal.