- Reaksiyon puanı
- 14,820
- Puanı
- 1,060
dalga mı geçiyon 1 saattir falan izliyom süper baya eğlenceliyeteneksize bakayım dedim berbat bişey ya jurinin bile yüzünden düşen bin parça kim izliyor ya bu programları allah aşkına))))
yeteneksize bakayım dedim berbat bişey ya jurinin bile yüzünden düşen bin parça kim izliyor ya bu programları allah aşkına))))
dalga mı geçiyon 1 saattir falan izliyom süper baya eğlenceli
yooo dalga geçmiyorum...... 3-4 yarışmacı izledim. hiç orjinal birine raslamadım herkes çok sıkılıyordu. kırmızılı kadın vardı berbat şarkı söylede ilk 3 kaldı))))) kız güzel diye çıkarmışlardı sanırım
yooo dalga geçmiyorum...... 3-4 yarışmacı izledim. hiç orjinal birine raslamadım herkes çok sıkılıyordu. kırmızılı kadın vardı berbat şarkı söylede ilk 3 kaldı))))) kız güzel diye çıkarmışlardı sanırım
güzel değim hülya avşardan güzel öyle ahım şahım değil yani. sergen sanırım seçmiiştir o kadını.. adam hafif bir güzel kız görünce hemen onay veriyoracunu görünce kanalı kapatıyorum zaten... o yüzden güzel kızlarıda izleyemedim
ben son 1 saat izledim ve izlediğim şovlar muhteşemdi topla şov yapanlar süperdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?