Şu an ne izliyorsunuz?

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
14,801
Puanı
1,060
Şu an ne izliyorsunuz? 23:30'dan sonra ne izleyeceksiniz? Sohbet edelim :)

yeteneksize bakayım dedim berbat bişey ya jurinin bile yüzünden düşen bin parça kim izliyor ya bu programları allah aşkına :)))))

dalga mı geçiyon 1 saattir falan izliyom süper baya eğlenceli

yooo dalga geçmiyorum...... 3-4 yarışmacı izledim. hiç orjinal birine raslamadım herkes çok sıkılıyordu. kırmızılı kadın vardı berbat şarkı söylede ilk 3 kaldı :)))))) kız güzel diye çıkarmışlardı sanırım

yooo dalga geçmiyorum...... 3-4 yarışmacı izledim. hiç orjinal birine raslamadım herkes çok sıkılıyordu. kırmızılı kadın vardı berbat şarkı söylede ilk 3 kaldı :)))))) kız güzel diye çıkarmışlardı sanırım

acunu görünce kanalı kapatıyorum zaten... o yüzden güzel kızlarıda izleyemedim:)

ben son 1 saat izledim ve izlediğim şovlar muhteşemdi topla şov yapanlar süperdi

acunu görünce kanalı kapatıyorum zaten... o yüzden güzel kızlarıda izleyemedim:)
güzel değim hülya avşardan güzel öyle ahım şahım değil yani. sergen sanırım seçmiiştir o kadını.. adam hafif bir güzel kız görünce hemen onay veriyor :))))))

ben son 1 saat izledim ve izlediğim şovlar muhteşemdi topla şov yapanlar süperdi

okadar kendime işkence edemedim :)))) ilk başlarda baktım. zaten cumartesi düzgün bişey yok acunun iddialı yapımlar karşında nasıl ezildiği açık. sanırım millet program yoklugundan bakıyor..