Git bir kahvaltı yap şekerin düşmüş hayal görüyonParanın mutluluk getirmediğini gördüğünde kapımda olacak.![]()
Git bir kahvaltı yap şekerin düşmüş hayal görüyonParanın mutluluk getirmediğini gördüğünde kapımda olacak.![]()
Offf bee çok güzelmiş emreJennifer ablamın odasına at ikisini de@Angelica @Yakamoz-Asi @Bully @ozmoturk @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
Poyrazlan kahvaltı yapmak isterim.Git bir kahvaltı yap şekerin düşmüş hayal görüyon
Poyrazlan kahvaltı yapmak isterim.![]()
Serhat hetero olsaydıOfff bee çok güzelmiş emre![]()
Senin poyraz da kavga ayırıcam ayağına hem yunus Emre’nin hem ogedayın altına yatardı ; dışarıda da sevgilisi sarışın yani bence saçını boyat
doktorlar aslan ortalardan kayboldu adam severdim
Hmmm bi röfle yaptırayım.Senin poyraz da kavga ayırıcam ayağına hem yunus Emre’nin hem ogedayın altına yatardı ; dışarıda da sevgilisi sarışın yani bence saçını boyatEkli dosyayı görüntüle 136094
Offf bee çok güzelmiş emre![]()
Kızzz bunlara Serhat’u özendirsek nüfus artışları dururHmmm bi röfle yaptırayım.![]()
Kızzz bunlara Serhat’u özendirsek nüfus artışları durur
😵😵😵😵😵😵😵😵
Arka Sokakların senaristi hikayeyi nasıl güçlendirecek diye düşünüyorum @xemrexxx😵😵😵😵😵😵😵😵
Patla. .ssKızzz bunlara Serhat’u özendirsek nüfus artışları durur
Entrikadan boşanma artar Türk dizilerinde özellikle romantik dizilerde erkeklerin metresi olduğu hatta güvensizlik yükselir bu sevgililerini aldatan diziler hatta evli olan erkeklerin eşlerinin üstüne metres birde kuma getirmeleri bunlar güvensizlik olur hatta en iyi arkadaşlarına güvenmiyorlar kadın onlardan güzelse bu bir virüs gibi hatta covidle yarışır @xemrexxx😵😵😵😵😵😵😵😵
Hmmm bi röfle yaptırayım.![]()
kızzzz @Yakamoz-Asi @Bully @Aserat arasın diye kadına küfür etmişler 😱
ekmek almakla yorulunur mu 😱Ekmek aldım geldim çok yoruldum teyzene şuan bişi deme![]()