@Dosi ye bak kendini 2. sıraya koydurmuş 😱 eee para çok tabi nereye harcayacağını bilmiyorAaa bu ne ayol bildiğin eşcinsel vibe ı vermiş. 😱
https://twitter.com/x/status/1947341769357562302
@Dosi ye bak kendini 2. sıraya koydurmuş 😱 eee para çok tabi nereye harcayacağını bilmiyorAaa bu ne ayol bildiğin eşcinsel vibe ı vermiş. 😱
İlk sırayı hak ediyor.@Dosi ye bak kendini 2. sıraya koydurmuş 😱 eee para çok tabi nereye harcayacağını bilmiyor@Angelica @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @ozmoturk
https://twitter.com/x/status/1947341769357562302
Ne numarası kız?
Rüyanda bile zor.Sana had bildirirken ben
Benim başka yazdığım polisiye var yapımcı alsın diye bekliyorum adamlar korku filmi ve tek kişilik dijital dizi alıyor tek kişi farklı karakterleri oynuyor birde bu sosyal medyada yayınlanan dizi ismi Tuber 8 bölüm sürmüş Birde sinema filmi var Evladı Cin Cin evlat edilmişler ailesi cin olduğunu bilmiyor. Film 2.5 puan almış @Yakamoz-AsiNerede bu günler nerede ah ah
@serhatt la @Emre Ozansoy 2 yıl pilatese gitti esneyip de şunu yapabilecekleri birilerini bulmak içinNerede bu günler nerede ah ah
İftira saatin gelmiş yine.@serhatt la @Emre Ozansoy 2 yıl pilatese gitti esneyip de şunu yapabilecekleri birilerini bulmak için
Başvuru nerden yapılıyor?
İftira saatin gelmiş yine.
serhat bu fikirde olanları öldürüyormuş sıraylaBaşvuru nerden yapılıyor?
Umarım sende bu fikirdesindir.
Başvuru nerden yapılıyor?
Arka Sokakların senaristleri yapay zekaya bakıyordur 20.Sezon 19.Sezon içinde baktılar o da 691.Bölümdü dizi ceza aldı hatta ceza almasa devamı gelecekti o konunun 20.Sezonda o yüzden 9 senarist var birde danışmanı Barış Erdoğan Meriç Demiray Güzel Çirkin 13 Bölüm Arka Sokaklar 377-380.Bölüm Taşlıtepe mafyası vardı Ekibin elinden kaçan onlara ne oldu diye düşünüyorum @BullyEn güzel açı
heyatım şu tavsiyeleri dinleyecektinUmarım sende bu fikirdesindir.
heyatım şu tavsiyeleri dinleyecektin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?