ekmek almakla yorulunur mu 😱
E ben yaşlıyım unuttun mu yoruluyorum hava da sıcak
ekmek almakla yorulunur mu 😱
Kuz bak bu da @serhatt gibi hiç aldatmamış partneriniE ben yaşlıyım unuttun mu yoruluyorum hava da sıcak
ultra zengin olup da geçmişinden utanmayan ender kişilerden
Çıktığım yeri unutmam.ultra zengin olup da geçmişinden utanmayan ender kişilerden
https://twitter.com/x/status/1945780699409043762
iyi ki Türkiyede böyle şeyler yaygın değil yoksa rezil olmuştunÇıktığım yeri unutmam.
Benim alnım ak tatlım.iyi ki Türkiyede böyle şeyler yaygın değil yoksa rezil olmuştun
https://twitter.com/x/status/1945876746789638476
genelde zaten takıldıkların evliBenim alnım ak tatlım.Kimseyle evli değilim.
genelde zaten takıldıkların evli
E ben yaşlıyım unuttun mu yoruluyorum hava da sıcak
Turuncu kedi @Yakamoz-Asi yi solladı
Senaryo konusunda bazen gaddar konulara giriyorum @Yakamoz-AsiBen bu kadar gaddar olamam ya sollasin beni valla
@Yakamoz-Asi iyiliği öğretecek dizi lazım Kadınlar kendinden güzel kadınları kıskanıyor bu dizilerden kaynaklı hatta bir kadının en iyi arkadaşı onun sevgilisi yok benim var diye en iyi arkadaşından kıskanabilir benim düşündüğüm bu @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Angelica @Bully
@Yakamoz-Asi iyiliği öğretecek dizi lazım Kadınlar kendinden güzel kadınları kıskanıyor bu dizilerden kaynaklı hatta bir kadının en iyi arkadaşı onun sevgilisi yok benim var diye en iyi arkadaşından kıskanabilir benim düşündüğüm bu @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Angelica @Bully
Reyiz nokta atışı bir tespit yapmış vallahi billahi
Reyiz nokta atışı bir tespit yapmış vallahi billahi
Koca bulunca @serhatt ve @Emre OzansoyDoğru demiş valla
Sihirli annemdeki sadık doğru söylemiş stardaki bölümünde başkasının acısıyla haz duymaya başladı zaten yeterince problem varken @AngelicaDoğru demiş valla
Leyla ile Mecnun fav.
Sarışın çok hoj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?