Ayol bu oğlanın seçmemesine sevindim ne kuduracağım Kenan için.Karısını sahiplenmiş demek ki korku salmış , kudur@Yakamoz-Asi @Bully @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk @Royal_Highness
Ayol bu oğlanın seçmemesine sevindim ne kuduracağım Kenan için.Karısını sahiplenmiş demek ki korku salmış , kudur@Yakamoz-Asi @Bully @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno @ozmoturk @Royal_Highness
seçtiği daha çıtırAyol bu oğlanın seçmemesine sevindim ne kuduracağım Kenan için.![]()
Karşılaşma ihtimali düşük. .ssseçtiği daha çıtır![]()
ayy neyse azıcık kültürlen izleyipKarşılaşma ihtimali düşük. .ss
ayy neyse azıcık kültürlen izleyip
Kenan’ı niye sattığın belli olduAyol bu oğlanın seçmemesine sevindim ne kuduracağım Kenan için.![]()
Orası beni ilgilendirmiyor. :S
Şuan çok hüzünlüyüm emre çenen dursun.ss
Kanal 7 oğlanının dizisi bitti ; meloş teyze pertBu hatunun ismi neydi nerelerde bu kiz hic görünmüyor![]()
Şuan çok hüzünlüyüm emre çenen dursun.ss
Bunlar ortalama ise @Bully wefadBu hatunun ismi neydi nerelerde bu kiz hic görünmüyor![]()
Kanal 7 oğlanının dizisi bitti ; meloş teyze pert
Prens dizisinde oynuyor aslıntandığan
Bunu yazan Brad Pitt galiba.
Migrenin. Mi tuttu
Biz değerlendirme üstüyüzArkadas bunlar ortalama ise sadece @Bully mi wefad biz ikimiz göbeklerimiz ile hangi kategoriye giriyoruz?![]()
Hı hıMigrenin. Mi tuttu
------
Biz değerlendirme üstüyüz![]()
Misafirliğe geldim kanal 7 açık ; senin oğlan iyi ki bitmiş hiç izleyemezdim
Arkadas bunlar ortalama ise sadece @Bully mi wefad biz ikimiz göbeklerimiz ile hangi kategoriye giriyoruz?![]()
Serhat kediye kötü örnek olmuşBunu yazan Brad Pitt galiba.![]()