Biletine 25 lira mı isabet etti?Bileti satın alma tarihim o, o gün o saatte almıştım.
Biletine 25 lira mı isabet etti?Bileti satın alma tarihim o, o gün o saatte almıştım.
Biletin fiyatı 25, kazanç ise 75 oldu.Biletine 25 lira mı isabet etti?
Bak sen Tam bilet almış.Biletin fiyatı 25, kazanç ise 75 oldu.
Bilet kaç paraydı?Dün amorti bile çıkmadı sanıyordum, meğer 75 TL çıkmış 😱Tabi insanoğlu şimdi de diyor ki keşke bol sıfırlı olsaydı. En az iki sıfır, mümkünse üç hatta dört... Neyse dün gece amorti bile çıkmadı sanıyordum bu da bir gelişme. Bozdurup bozdurup harcarım artık hatta bitcoine yatırım yaparım.@Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 97443
Aldım cevapBiletin fiyatı 25, kazanç ise 75 oldu.
25 liralık Tam bilet almış.Bilet kaç paraydı?
5 numarayı hissetmiştimaynı hesap mı?
Ben biletlerin fiyatlarını bilmiyordum25 liralık Tam bilet almış.
Bilet kaç paraydı?
5 numarayı hissetmiştimaynı hesap mı?
------
Aldım cevap
25 liralık Tam bilet almış.
Bu gidişle 100 lirayı bulması çok vakit almaz.Ben biletlerin fiyatlarını bilmiyordum100 TL sandım tr de bilet fiyatlarını
Benzer bir şey var. Sadece yıl olarak değil. Artı komşu vs birşeyler var. Bu bölgede posta kutumuz çıkarsa yaşanyanlardan kaç ev yarışmışsa bölüşüyor falan. Hiç uğraşmadım o yüzden tam detayı bilmiyorum. Bana sık sık postadan mektup yolluyorlar katıl falan diye
100 tahminimde çıkmışEvet tek bir bilet aldım senin seçtiğin ve en azından şanslı geldi hiç yoktan iyidir.
25 Liralık olanlar çeyrek bilet. 50 yarım, 100 tam
Bileti sen alıyorsan apartmanın sakinleriyle neden paylaşasın ki?Benzer bir şey var. Sadece yıl olarak değil. Artı komşu vs birşeyler var. Bu bölgede posta kutumuz çıkarsa yaşanyanlardan kaç ev yarışmışsa bölüşüyor falan. Hiç uğraşmadım o yüzden tam detayı bilmiyorum. Bana sık sık postadan mektup yolluyorlar katıl falan diye
------
100 tahminimde çıkmış25 TL tam bilet için ucuz gelmişti
Bu bilet değil, başka bir şeye abone olunuyor ve o mahallede abone olan herkese numara düşerse paylaşıyor miktarı. Sistemler böyleBileti sen alıyorsan apartmanın sakinleriyle neden paylaşasın ki?
Tam anlamıyla Saçmalık...Bu bilet değil, başka bir şeye abone olunuyor ve o mahallede abone olan herkese numara düşerse paylaşıyor miktarı. Sistemler böyle
Burada olsa ortalık karışırdı...
Kimi bulacaksın ?Kaybolan seni mi?İmkansız ötesi bir gizli dedektiflik görevi... I'll found ya.
Filmle alaklı bir şeydi şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusu yerine buraya atmışım yeni fark ettim.Kimi bulacaksın ?Kaybolan seni mi?
Bende zaten başlığa dikkat etmemiştim.Filmle alaklı bir şeydi şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusu yerine buraya atmışım yeni fark ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?