Şu An Hangi Şarkıyı Dinliyorsunuz? 🎧🎶🎵

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BSC son bölümde yine bu müzik vardı ama bu kez sadece müzik ve ben bu diziye yakıştırıyorum @Araf
Frank Sinatra'yı severim, çok iyi sesi var. Tabii dizi esnasında şarkılara odaklanmadığım için fark etmedim. :)

• İlginç
Reactions: Dosi
Frank Sinatra'yı severim, çok iyi sesi var. Tabii dizi esnasında şarkılara odaklanmadığım için fark etmedim. :)
Önceki sezonların birinde şarkının tamami çalmışti, onu farketmişsindir herhalde? Kim ve Saul'un dişlerini firçaladıklari sahneydi.
bu bölüm az çaldi ve ben dizideki her detaya dikkat ediyorum :bhr:

Önceki sezonların birinde şarkının tamami çalmışti, onu farketmişsindir herhalde? Kim ve Saul'un dişlerini firçaladıklari sahneydi.
bu bölüm az çaldi ve ben dizideki her detaya dikkat ediyorum :bhr:
Ben dizide olaylara ve repliklere dikkat ederim. Diğer türlü müziklere fazla dikkat etmem. Hoşuma gider dikkatimi çeken olur da ama kolay kolay gidip araştırmam. :)

• Beğendim
  • Güldürdün
Geçenki Elmacı klibine etiketlediğim kişiydi. Çoştuk ha :F Efkârlı şarkılara dalmıştım🙄
Bunu dinle:
Adamın amacı ne anlayamadım ama ilginç ve keyifli bir üslubu var hele ses inceltme kalınlaştırma çok iyi :A Sen yine de geceyi bununla bitir uyumadan nedense dinledikçe bağımlılık yapıyor :A

• Güldürdün
Bu ne mutluluk 😱
Bi git profilime bak, ben bir şarkı paylaşmıştım, valla gözlerim dolmuştu, sonra @Tolstoyevski pat diye halay türküsü paylaşmış profilde, sonra burada Ahmet Kaya dinlemeye başladım gidip delilo paylaşıp etiketledi beni, sonra bu hale geldik :F