Bu hafta dinleye dinleye bi' hal aldım. Umarım bu hafta Top 10'a dahil olur.@kerem
😍 JJ
👆
"Bil ki dayanamam "
"Dayanamam"
"Gönlüne birini alsan"
"Kollarını ona sarsan"
"Dayanamam"
Jj 'nin kim olduğunu söylememe gerek var mı?Bu hafta dinleye dinleye bi' hal aldım. Umarım bu hafta Top 10'a dahil olur.
Evet, var.Jj 'nin kim olduğunu söylememe gerek var mı?
Safa yatma rolünde oscarlik performans gösteriyorsun.Evet, var.
İnşallah şampiyon olur ama benim için çok da önemli değil açıkçası, dünya kupasında yer alalım yeter. 🙏Safa yatma rolünde oscarlik performans gösteriyorsun.
Tıklarsan anlarsın.
Jorge Jesus: Birlikte olursak Fenerbahçe'yi şampiyon yapabiliriz
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, "İşlerin iyi gitmediği zamanlarda da taraftarların yanımızda olması bizler için çok önemli, çünkü birlikte olursak Fenerbahçe'yi şampiyon yapabiliriz." dedi. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Bir gs li taraftardan centilmence bir davranış.İnşallah şampiyon olur ama benim için çok da önemli değil açıkçası, dünya kupasında yer alalım yeter. 🙏
Son şampiyonluğun üstünden epey bir zaman geçti, geçen sene de 2.'likle tamamladınız. O kadar da insafsız değiliz.Bir gs li taraftardan centilmence bir davranış.Önce bir 2024 elemelerini geçip vize alalım da daha 2026 ya 3.5 yıl var.
Merhametizin olmadığı zamanlari da çok iyi biliyoruz.Sorun hakemlerin yönetimindeydi.O şampiyonlarin nasıl alındığıni iyi biliyorum.Son şampiyonluğun üstünden epey bir zaman geçti, geçen sene de 2.'likle tamamladınız. O kadar da insafsız değiliz.
Geçen gün eczane de bu şarkı çaldı ve şarkının ismini bir türlü hatırlayamadım
Oo sayın admin de şarkılarla mesaj vermeye başlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?