Şoray Uzun 'Pamuk Prens' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Şoray Uzun 'Pamuk Prens' Dizisinde!

Mayıs Kraliçesi, Seksenler gibi dizilerin yapımcısı Mint Yapım’ın yeni dizisi Pamuk Prens'e yeni oyuncu!

Başrollerinde Tamer Karadağlı, Arzu Balkan, Birol Güven ve Müfit Can Saçıntı gibi isimlerin yer aldığı yapıma, 'Kaygısızlar' ve 'Seksenler' dizilerinde rol alan Şoray Uzun dahil oldu.

Herkesin gerçek kimliği ile yer alacağı dizide sadece oyuncular değil, senaristlerden yönetmenlere, hatta şirket çalışanlarına kadar herkes kendini oynuyor.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Seksenler'den çoğu oyuncu da gözükür tahminimce.

Ben de Özledim'e benzer bir iş olması ve MinT'in son zamanlarda dizi tutturamayışını göz önüne alırsak 13.bölümü görürse şanslı sayılır

Bir ara TRT1'de çok güzel bir program sunuyordu, sonra o program öyle kayboldu gitti. O programı çok güzel sunuyordu, keşke ona devam etse.

Kendisini severim, güzel bir isim olmuş dizi adına. Ben dizinin TV8'de olacağını, 13 bölümü geçemeyip boş çıkacağını düşünüyorum.

son dönemlere bunu çok denediler ama tutmuyor önce leyla mecnun ekibi denedi bunu keni kimliklerini oynadılar tutmadı sonra sergen yalçınlar aynısını denedi yine tutmadı ünlülerin gerçek kimlikleriyle ne yaptığıyla ilgilenmiyor bu millet ama bu sefer takip edebilirim tamer ve şorayı severim ayy umarım bu sefer tutar

Sırf konusu nedeniyle tutmasını istiyorum, sanırım Mint dünyasından birçok oyuncu da bir şekilde dizide olur zaten.