Şok Survivor Taner`den Olay Tweet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,847
Puanı
1,060
Geçtiğimiz sene yapılan Survivor yarışmasında 3T lakaplı Taner Tarlacı'dan büyük iddia..

Survivor yarışmasında bir bilinmeyen daha ortaya çıktı. 3T lakaplı Taner Tolga Tarlacı, Nihat Doğan'la beraber kazandıkları ödül oyunu sonrasında otelde iki fransız kadınla birlikte olduklarını Twitter'dan açıkladı.

Survivor yarışmasında ödül kazandıklarında Nihat Doğan'la otele gittiklerini ve otelde Fransız iki kadınla beraber olduklarını belirtti.

ZC8_tanerrr.jpg

Acun Ilıcalı ne diyecek merak konusu?

Kaynak : TV Aktüel - Magazin spor - Twitter

Ekli dosyalar

• ZC8_tanerrr.jpg
    ZC8_tanerrr.jpg
    7.7 KB · Hit: 393
Son düzenleme:
gündemde kalma çabaları hep bari nd yi katma olaya be

Nihat yapar mı yapar. İzzet yıldızhanlada adı çıkmıştı böyle işlere. Bide bu adam tv ye çıkıp izleniyor.. Cidden yazık. Azıcık bi popülerliği vardı o da gitmiş oldu nihatın bu tür faliyetleriyle.

Saçmalık :X

Edit edit: İzzet Yıldızhan Olayı :F:F Adamın grup fantasizi hat safhada :F:F Erkeksiz gitmiyor:X

Ön plana çıkmaya çalışıyor anlaşılan Taner. "Ben Burdan Atlarım" yarışmasına da bu yüzden katılmak istiyordu. :)

Gereksiz iki insan fazla söze gerek yok.Gündem yaratmak için abuk sabuk işler peşindeler.Bunları camiaya kazandıranlar utansın.

Gereksiz iki insan fazla söze gerek yok.Gündem yaratmak için abuk sabuk işler peşindeler.Bunları camiaya kazandıranlar utansın.

sözlerine dikkat edersen iyi olur nihat doğan gibi bi adamın öyle şeylere ihtiyacı olmaz durduk yerde gündem olmaya çalışıp burda nihatı olaya katanda taner

sözlerine dikkat edersen iyi olur nihat doğan gibi bi adamın öyle şeylere ihtiyacı olmaz durduk yerde gündem olmaya çalışıp burda nihatı olaya katanda taner

Ya yorum yapmama izin verir misin takas.Senin fikrinle benim fikrim uyuşmuyor olabilir.Sen öyle düşünüyorsun ben böyle.Ben düzgün bir insan olarak görmüyorum bu adamı belki.Sen ister saygı duyarsın,ister saygı duyarsın ama beni yaptığım bu yorumla eleştiremezsin.Hem ben orada karakterlere yorum yapmadım onları bu camiaya kazandırana laf attım.

adama tabi laf eder lafı söyleyen kim taner zaten az çok ne olduğunu biliyoruz bi de öyle bi adamın söylediği söz üzerinden nihat gibi bi adama hakaret etmek yok öyle bişey yok

adama tabi laf eder lafı söyleyen kim taner zaten az çok ne olduğunu biliyoruz bi de öyle bi adamın söylediği söz üzerinden nihat gibi bi adama hakaret etmek yok öyle bişey yok

Adama laf ederek geçiştirmeye çalışmış besbelli. Bu tür konularda iddia edilen söz yalanlanmalı.

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy