Şok! Kurtlar Vadisi Pusu Bu Hafta Yok!

Abi KVP Türkiye'nin en çok izlenen dizisi neden sürekli maçtan kaçıyolar

Bir hafta ara vereceklerdi zaten, yayın takvimine göre.

Bu aranın bu hafta olması en başından beri bekleniyordu, lakin ilk başta bölüm var diye duyurulmaması gerekirdi.

Açıklamalarda her zaman yetersiz kalıyorlar...

389080_592750164075959_834649278_n.jpg

Cahit'in son durumu.

zaten bu hafta olmaması gerekiyo neden mi?
vadi 195.bölümde 6 haziran tarihinde sezon finali yapacak yani 1 hafta ara verecek bu şart bunun maç varken olması çok iyi oldu reyting kaybı olmayacak
cahite geçmiş olsun beyler konuşuyonuz ama o adam o ayakla nasıl oynayacak bunu düşünen var mı imdat-nafiz falan değil ki bu cahit adam dizinin başrollerinden biri her bölüm birçok sahnesi var o olmadan nasıl olacak bunu düşünen var mı adamlar zaten ara vereceklerdi bi hafta bu da bahane oldu işte ama bugün mü yapılır bu açıklama lanet olsun sizin yapacağınız işe koşa koşa eve geldim be kim kesiyosa bu bölümü lanet olsun atv den de ayrılalaım artık başlayacak sizin paranıza sizin para derdiniz yüzünden biz dizi mi izlemeyelim yazıklar olsun

- - - Ekleme - - -

@xdragxx ne alaka geçen haftada maç vardı vadi her iki gruptada açık ara farkla en çok izlenen dizi oldu sen sıkma canını vadinin kitlesi sağlamdır 2 reyting düşer en fazla ama maçı 5 reyting aşağı çeker fb daha yarı final maçında zor 15 alıyo neden çünkü karşısında vadi var :wink:

yav arkadaş başka bir dizi olsa yemin ediyorum çoktan bitmişti kimse bu kadar ara veren diziyi izlemez sorun şu zaten ben bu hafta kesin yayınlanmayacak diyodum ama fragmanı verdiler beklentiye girdik bölümü bekliyoruz pat diye dizi günü bu hafta yok diyolar böyle bişey yok kardeşim izleyiciyi kimse salak yerine koyamaz ben koşa koşa eve gelmişim özeti bile kaçırmim diye yapacaklarımı ertelemişim eve geliyoz vadi yok
fragmanı vermeyip pazartesi günü kurtlar vadisi bu hafta yok deseydiniz kimse bişey demezdi zaten olmasın diyodum ben maç var diye...

yav arkadaş başka bir dizi olsa yemin ediyorum çoktan bitmişti kimse bu kadar ara veren diziyi izlemez sorun şu zaten ben bu hafta kesin yayınlanmayacak diyodum ama fragmanı verdiler beklentiye girdik bölümü bekliyoruz pat diye dizi günü bu hafta yok diyolar böyle bişey yok kardeşim izleyiciyi kimse salak yerine koyamaz ben koşa koşa eve gelmişim özeti bile kaçırmim diye yapacaklarımı ertelemişim eve geliyoz vadi yok
fragmanı vermeyip pazartesi günü kurtlar vadisi bu hafta yok deseydiniz kimse bişey demezdi zaten olmasın diyodum ben maç var diye...

+1

yav diğer diziler 1 hafta önceden fragmanı veriyolar biz 2 gün kala fragman görürsek bayram ediyozz lan bu izleyici sizi 10 yıldır zirvede tutuyo azcık değer verin değer fragmanı veriyosan bölümü de koyacaksın başlarım aksaklıklarınıza yapamıyosanız çekmeyin lan aksaklıkmış

Zaten Cahit ile alakası yok 192. bölüm bile çekilmiştir bu tamamen ATV'nin işgüzarlığı pana fragmanı pazartesiden koydu.

Zaten Cahit ile alakası yok 192. bölüm bile çekilmiştir bu tamamen ATV'nin işgüzarlığı pana fragmanı pazartesiden koydu.

aga harbiden böyle olmaz ya yeter artık fragmanı vermeseler kimse ağzını bile açmazdı hatta ben bu hafta kesin olmaycak gözüyle bakıyodum fragmanı beklemiyodum bile ama çıktı fragman perşembe günü gelmiş bölüm yok deniyo atv den ayrılalım başka bişey istemiyorum hiç sevmiyorum şu kanalı ya

aga harbiden böyle olmaz ya yeter artık fragmanı vermeseler kimse ağzını bile açmazdı hatta ben bu hafta kesin olmaycak gözüyle bakıyodum fragmanı beklemiyodum bile ama çıktı fragman perşembe günü gelmiş bölüm yok deniyo atv den ayrılalım başka bişey istemiyorum hiç sevmiyorum şu kanalı ya

En başından beri Show TV'de kalsaydı keşke onlar 21.45 düzenini de bozmazlardı. :(

En başından beri Show TV'de kalsaydı keşke onlar 21.45 düzenini de bozmazlardı. :(

keşke aga keşke :(

- - - Ekleme - - -

yazetede ki yorumlar dehşet millet kan kusmuş resmen :kiki: okuyup gülüyorum haklı adamlar ama hep vadi bitti deyip izleyen kesim :kiki: la izliceksiniz işte bari öyle yazmayın :D