Abi KVP Türkiye'nin en çok izlenen dizisi neden sürekli maçtan kaçıyolar
en çok izlenen unvanını korumak için gerçi maç olduğpunda yaynalanmyarak zirveyi başkalrına bıakıyor![]()
yav arkadaş başka bir dizi olsa yemin ediyorum çoktan bitmişti kimse bu kadar ara veren diziyi izlemez sorun şu zaten ben bu hafta kesin yayınlanmayacak diyodum ama fragmanı verdiler beklentiye girdik bölümü bekliyoruz pat diye dizi günü bu hafta yok diyolar böyle bişey yok kardeşim izleyiciyi kimse salak yerine koyamaz ben koşa koşa eve gelmişim özeti bile kaçırmim diye yapacaklarımı ertelemişim eve geliyoz vadi yok
fragmanı vermeyip pazartesi günü kurtlar vadisi bu hafta yok deseydiniz kimse bişey demezdi zaten olmasın diyodum ben maç var diye...
Zaten Cahit ile alakası yok 192. bölüm bile çekilmiştir bu tamamen ATV'nin işgüzarlığı pana fragmanı pazartesiden koydu.
aga harbiden böyle olmaz ya yeter artık fragmanı vermeseler kimse ağzını bile açmazdı hatta ben bu hafta kesin olmaycak gözüyle bakıyodum fragmanı beklemiyodum bile ama çıktı fragman perşembe günü gelmiş bölüm yok deniyo atv den ayrılalım başka bişey istemiyorum hiç sevmiyorum şu kanalı ya
En başından beri Show TV'de kalsaydı keşke onlar 21.45 düzenini de bozmazlardı.![]()